A hibridek korát éljük: intelligencia kényelemmel társítva. A svájci BONECO gyár mindig lépést tartott a fejlődéssel. Új párásító, légtisztító készülékei méltó hírnökei a soron következő fejlődési állomásnak.

Tudta, hogy a légszennyezés komoly világméretű probléma? Nem intézhető el egy kézlegyintéssel. A szennyezett levegő évente több millió ember halálát okozza. A tiszta páradús levegő mindenkinek jár, de ezért ma már tenni kell. Otthona levegőjének tisztasága és egészségének megőrzése az Ön kezében van. A svájci BONECO kínálatában sokfajta párásító és légtisztító készülék megtalálható, mely a különféle fogyasztói igényekhez és elvárásokhoz igazodik.

Párásítás? Légtisztítás? Esetleg mindkettő?

Melyik legyen? Mindkettőre szükség lenne? A képlet egyszerű: ha száraz a levegő, párásítani kell. Ha sok a szálló por, pollen és a különféle szennyeződés a levegőben akkor levegőt kell tisztítani. Egy olyan készülék kellene, mely biztonságosan, hatékonyan és egyszerre megoldja ezeket a problémákat. Mit gondol?

A probléma pontos meghatározása jó út a helyes döntés felé

Párásítás száraz levegő esetén szükséges. Egy párásító készülékkel kiválóan enyhítheti a száraz levegő okozta panaszokat. Ha a párásítás mellett a levegő tisztítása is fontos szemponttá válik, akkor egy légmosó készülék ideális megoldás lehet. A légmosó egy párásító, mely párásítás közben tisztítja a levegőt. Kiszűri a levegőben szálló apró szennyeződéseket, port, pollent, szöszöket. Egy légmosó megoldás lehet erre a kettős problémára? A legtöbb esetben igen. De, ha hatékonyabb légtisztítást szeretne otthonában, akkor bizony egy légmosó már nem elég. A HEPA filteres légtisztítók jobban kiszűrik a levegőben lévő szennyeződéseket, mint egy légmosó. De egy légtisztító nem tud párásítani… Mi lehet a megoldás?

Így megszületett az igény a hibridekre

Napjainkban egyre inkább szükségessé válik, hogy egy készülékben több vásárlói igény kerüljön kielégítésre. Gondoljon csak bele, szüksége lenne egy párásítóra, mert száraz a levegő, de szüksége lenne egy légtisztítóra is, mert szennyezett a levegő. Ez két készülék vásárlást jelenthet. Az új BONECO H300 hibrid készülék, megoldást jelenthet erre a kettős problémára.

A svájci BONECO gyár már jó pár éve kifejlesztett egy csúcsmodellt: egy hibridet: BONECO H680 párásító-légtisztító készüléket. Ez nemcsak párásító, hanem légtisztító is. A levegő tisztításáról a készülékben lévő HEPA filter gondoskodik, mely alkalmas nagyobb terek (100m2) párásítására és légtisztítására is.

Ez csak egy állomás, ahol most tart a hibridek korszaka.

Régen volt. Hogy is volt? A fejlődés első állomását a nedvesítő betétes párásítók és hidegpárásítók megjelenésétől számíthatjuk. Ezek a készülékek párásításra kiválóak voltak, de a levegőt nem tisztították.

A tárcsás légmosók megjelenése igazi áttörést hozott a nedvesítőbetétes párásítók fejlődésében. A beáramló levegőt egy ventilátor lassan tárcsák közé forgatta, miközben a tartályból vizet vett fel. A nedves tárcsákról a víz elpárolgott, az apró szálló szöszök, porszemcsék pedig könnyedén megtapadtak a speciálisan bordázott tárcsán. Minden egyes fordulattal a tárcsán lévő szennyeződések a vízbe mosódtak. Ezen az elven működő légmosók már nemcsak párásították a levegőt, hanem működés közben tisztították is.

A fejlődés következő állomása: az új nedvesítő szűrő megjelenése. A nedvesítő szűrő több szennyeződés megkötésére alkalmas, ezáltal hatékonyabb légtisztításra is képes, emellett az ideális páratartalmat is garantálja. Legfőbb előnye a tisztításban rejlik: az új szűrő mosógépben is mosható, így még kényelmesebb a használata. Az evolúció utolsó állomása a hibridek megjelenése, mely egy új korszak kezdetét is jelentheti.

Eljött az idő, hogy hátra dőljön és élvezze a tiszta, páradús levegőt

Az új okos BONECO H300 hibrid párásító-légtisztító készülék, a díjnyertes tervezésű BONECO W200 légmosó továbbfejlesztett változata. A fejlesztés eredményeként a légmosóba egy pollenszűrő is került, mely jóval hatékonyabb szűrésre képes, mint elődje.

A pollenszűrő szintetikus mikroszálakból készült, 97%-os hatékonysággal kiszűri a szálló port és a pollenek 85%-át képes eltávolítani a levegőből. Hatékonyan elbánik a haj, állatszőr, poratka, baktériumok, penész spórák és egyéb allergénekkel is.

Választható egy ún. Comfort filter is a készülékhez, mely nemcsak a kisebb szennyeződéseket szűri ki 99%-os hatékonysággal, hanem a szagokat is semlegesíti pl. káros gázokat, ózont, nitrogén-dioxidot, kén dioxidot. 100%-os hatékonysággal kiszűri az allergéneket és minimalizálja a mikroorganizmusok terjedését a levegőben.

A készülék kezelése egyszerű. Nem kell hozzá semmi tudomány. Bekapcsolja és működik. De ha szereti az innovatív megoldásokat, akkor mindenképpen érdemes az új BONECO applikációt letölteni az okos telefonjára, mert ezzel még nagyobb „szabadságot” nyerhet.

A hibrid készülék kiválóan alkalmazkodik az igényeihez. Többféle beállítási lehetőség közül tud választani és eldönteni, hogy mi a legfontosabb az Ön számára. A kiváló minőségű alkatrészeket hosszú élettartamra tervezték. A mosható szűrőbetét jelentősen lerövidíti a karbantartásra fordított időt. A pollen filtert 6-12 havonta érdemes cserélni, heti karbantartása nem bonyolult. Az előszürőt akár egy porszívóval is megtisztíthatja. Az Ön kényelmét szolgálja a sok-sok hozzáadott funkció: gyerekzár, időzítés, filtercsere kijelző.

BONEO applikáció az Ön kényelméért

A svájci BONECO egy applikációs rendszert fejlesztett ki, melyet okostelefonjára is letölthet. A készülékről folyamatosan naprakész információkat kaphat. Kényelmesen a fotelből irányíthatja, állíthatja a készülék beállítási paramétereit. Minden beállítást elérhet a telefonjáról és módosíthatja is azokat.
Szeretné a gyerekszobába helyezett készüléken állítani a páratartalmat? Alszik a kisgyerek, nem akarja zavarni? Semmi gond. Vegye elő a telefonját és állítsa be azon a változtatást, kényelemesen a fotelből.
Élvezze az új készülékekben rejlő lehetőségeket, melyek hatékony megoldást hozhatnak problémáira.