A téli időszakban gyakran hallani, hogy szmogos a levegő, szmog van. Ilyenkor magas a levegő szálló por koncentrációja.

A szmogos levegő téli fűtési időszakban jellemző

Jellemző ez a szmog olyan környékeken, ahol szilárd anyagot tüzelnek el, illetve hegyes-völgyes részeken, ahol megül ez a szálló por, füst.

Vannak, akik megszokták, nem is érzik, ám a levegő szennyezettség mérő igencsak magas értéket képes mutatni, s jelezni, hogy ha az egészségünkre káros mértékű a levegő összetétele.

Vannak, akik érzik is a szmogos levegőt, s zavarja őket.

A BONECO P500 légtisztító szmog szűrője kiváló hatásfokú

A szmog kiszűrésére leginkább a BONECO P500 légtisztító használatát javasoljuk 20-30m2-es szobaméretig.

Tökéletesen képes megtisztítani a levegőt. Három féle szűrő kombináció közül választhat a légtisztító tulajdonosa, annak függvényében, hogy mit akar leginkább kiszűrni a levegőből.
A SMOG filter kifejezetten a szmogos levegő megszűrésére készült.

Ha Önnél is zavaró mértékű a szmog, akkor működtessen BONECO P500 légtisztító berendezést, s válassza hozzá az A503 SMOG szűrőt!

BOECO P500

HEPA szűrős légtisztító

A BONECO P500 légtisztító mindhárom szűrőbetét kombinációja hatalmas felületű HEPA szűrőt tartalmaz. A nemzetközi tanúsítványokkal rendelkező HEPA szűrő megfelelő mértékű légszállítással társítva tökéletes levegőminőség elérésére alkalmas. (megfelelően méretezett légtérben)

Csendes légtisztító hálószobába

Légtisztító berendezés használata sokak számára zavaró az éjszakai alvásnál. A BONECO P500 légtisztító olyan halkan is működtethető, hogy a pihentető alvásnál is nyugodtan használhatja.
A hálószobai légtisztító azért is hasznos, mert hosszabb időt töltünk egy helyen, s a legtöbben a hálószobában tartózkodnak a leghosszabb ideig egy nap, illetve általánosságban is.
Ezért hálószobába kifejezetten javasoljuk a BONECO P500 levegő tisztító készülék használatát.

Por és pollenek kiszűrése is a levegőből

A BONECO P500 légtisztító HEPA szűrője a port és pollent is kiszűri a levegőből. Az új légtisztító készülék gyári tartozéka az un. Allergy filter, mely kifejezetten a por és a pollenek megszűrésére specializálódott.

Mérsékelje a háziport, finom port, szmogot, lélegezzen egészségesebb levegőt!

Ismerje meg a BONECO P500 légtisztítót