Igen. A lakás párásítása manapság egyre elterjedtebb módszer, hogy életét megkönnyítse a különböző panaszokkal szemben. Azonban a problémáktól függően akár egész évben is segítségére lehet a párásító készülék.

Kezdetben a párásítás a hideg évszakokra volt jellemző, tehát ősztől tavaszig ajánlották. Ma már azt mondjuk, ha van, akkor egész évben menjen a párásító.

Mikor és miben segíthet a párásító?

A városi levegő minősége romlik, könnyebben terjed a levegőben mindennemű fertőzés, amit súlyosbít az autókból áradó nagy mennyiségű szmog. Az októberben kezdődő  fűtésszezon elindulásával a lakás levegője sokkal szárazabbá válik és immunrendszerünk hatékonysága csökken. Majd áprilisban véget ér a fűtési szezon, s akkor jön a nyitott ablakon beszálló por és pollenözön, mely tovább terhelheti érzékeny nyálkahártyánkat. S ez nyáron is tovább folytatódik, hisz a klíma használata jelentősen szárítja a helyiség levegőjét. Egyszóval, egy jó párásító készülék szinte már alapdarab egy egészségtudatos ember számára, melyet egész évben használhat.

Gyerekszoba párásítás

A sűrű megfázás és vírusos betegségek a gyermekes családok rémálma, ezért is fontos a lakás megfelelő páratartalma. Használjon párásító készüléket, ami segít az ilyenfajta megbetegedések elkerülésében, enyhítésében. Kisgyerekeknél, különösen öt év alatt gyakran alakul ki kruppos roham, melyet a száraz torok és a beszűkült légcső okoz. Jelentősen csökkenthető ezeknek a felsőlégúti megbetegedések kialakulásnak kockázata ha párásítót használunk.

Párásítás és a légúti problémák

Asztmával, allergiával vagy légúti betegségben küzdő szerettei számára a párásító nem csak télen, hanem a nyári melegben is megfelelő védelmet nyújthat. Ezt az időszakot nehezíti ugyanis a különböző növények virágzása, ez pedig plusz kellemetlen tüneteket okoznak nekik. A leghasznosabb, ha párásító és légtisztító kombinációját használja.

Párásító a légből kapott mérgek ellen

Meleg nyári nap volt, és bejött  a bemutatótermünkbe egy nagyon kedves úriember. A szeme vörös volt, alig kapott levegőt, sokat köhögött. Segítségre volt szüksége. Elmesélte, hogy nem messze lakik tőlünk, itt Kőbányán és az otthonába szeretne valamilyen megoldást mert napközben nem tud dolgozni.

A por és a szmog is  zavaró, ha forgalom megy az ablak alatt

Panaszkodott, hogy, szájszárazság, torokirritáció, folytonos köhögési ingerek nagyon kimerítik ha nem a nyaralóban tartózkodik. Száraznak érezte a levegőt, ezért párásító készüléket keresett. Igaza volt, a nagyvárosok levegője nyáron sokkal melegebb, mint a külső területeken. A kocsikból áramló szmog pedig ebben a nagy melegben allergiás tüneteket is okozhat, gyakori a nehézlégzés.Az otthoni párásítás enyhíti a nyálkahártya irritációját, segíti a légutak tisztaságát ezáltal újra könnyedén fellélegezhetünk.

Az úriember számára az ideális megoldást a BONECO H680-as készüléke jelentett, hisz a hibrid készülék párásító és légtisztító is egyben. Nem akart két gépre költeni, de kompromisszumot sem szívesen kötött. Azóta több alkalommal keresett meg bennünket és mesélt tünetei enyhüléséről.

Ne várjon tovább, tapasztalja meg Ön is a párásító készülékek egész éves jótékony hatását, hogy ne csak testben, lélekben is jól legyen. Kényeztesse magát, és óvja egészségét egyszerre a BONECO párásító, vagy párásító-légtisztító gépek egyikével. Szóval tényleg hasznos dolog a párásítás és működik.

Próbálja ki, katt ide! Boneco párásító készülékek.