H400 BONECO hibrid párásító-légtisztító gyerekszobába

Ma már szinte alapelvárás, hogy egy készülék többfunkciós legyen. A hibridek korában élünk. Az új BONECO H400 hibrid párásító-légtisztító készülékbe a svájci mérnökök mindent beletettek: légtisztítás, párásítás, megnövelt komfortérzet, kényelem, praktikum. Kellhet ennél több?

Első pillantásra az BONECO H400 hibrid párásító-légtisztító egy “egyszerű” készüléknek tűnhet, de egyáltalán nem az. Ebben a hibridben sok lehetőség rejlik. Ismerje meg, biztosan szeretni fogja! Hogy miért?

Mert, karbantartása roppant egyszerű. Használata nem ördöngös, ám nagyon innovatív. A nagy 12 literes tartálya megnövelt működési időt biztosít a teljeskörű kényelem mellett. A tökéletesen kidolgozott hibrid rendszer hatékonyan helyreállítja a lakás páratartalmát és javíthatja a beltéri levegő minőségét is.

Kényelemre tervezték: állítsa be a készüléket igényének megfelelően és hagyja, hogy a
készülék gondoskodjon az Ön jó közérzetéről.

A csodatévő lámpás: BONECO H400 párásító-légtisztító

Mire vágyik? Nyugodt éjszaki alvásra? Magasabb páratartalomra a téli hónapokban? Intenzívebb levegőtisztításra a szmogos időben? Légtisztításra és párásításra egyszerre?

A BONECO H400 hibrid párásító-légtisztító készülék pontosan azt nyújtja, amire Önnek szüksége van. Számos beállítási lehetőség közül választhatja ki a legmegfelelőbbet:

  • állítható páratartalom
  • szétválasztható funkciók
  • 4 fajta üzemmód
  • 6 ventilátor fokozat
  • telefonos működtetés. 

A hibrid rendszer szépsége ebben rejlik, hogy a légtisztítást, párásítást vagy akár egyszerre mind a két üzemmódot is kiválaszthatja, ha szeretné. A párásító-légtisztítót 60m2 helyiségre tervezték, mely 3-5 dl vízet képes óránként elpárologtatni. Nagy 12 literes tartálya megnövekedett üzemidőt biztosít használójának. A készülékben lévő pollenszűrő (hatékonyabb Comfort szűrővel is működtethető) pedig kiszűri a nagyobb szennyeződéseket a levegőből.

A különleges 6 fokozatú ventilátor biztosítja az ultracsendes éjszakai üzemmódot (1 fokozat) és a maximális párásító teljesítményt (6. fokozatban akár 15 liter/nap).

A funkciók kiválasztását egyszerűen egy gombnyomással is elintézheti, de XXI. századi működtetésre is képes a készülék: okos telefonra letölthető ingyenes BONECO applikáció segítségével.

Ideális választás lehet nappalikba, irodákba, de akár hálószobában is jól használható.

A karbantartás örök dilemmája

Egy készülék hatékony működése nagymértékben függ a készülék megfelelő karbantartásától. Sokan nem szeretnek órákat eltölteni takarítással. Ön is így van ezzel?

Válassza az egyszerűséget és a kényelmet.

BONECO H400 párásító-légtisztító karbantartása nem időigényes: a készülékben lévő üvegszálas nedvesítőbetét mosógépben mosható, míg a legtöbb műanyag alkatrésze pedig mosogatógépbe tehető. Nem kell órákon át sikálnia a készüléket. Akár folyóvíz alatt is átöblögetheti a nedvesítőbetét és elmoshatja az alkatrészeket. A készülékben lévő pollen filter pedig évente szükséges cserélni: kiveszi a régit és beteszi az újat.

Szívesen kipróbálná a készüléket? Megismerné közelebbről ?