Keltse életre a beltéri levegőt és élje át a kellemes légzuhany élményét az új fejlesztésű innovatív BONECO ventilátorokkal!

Nem mozog a levegő a lakásban? Nem érzi szellőztetéskor a friss levegő hatását? Nem jó a levegő a lakás emeleti szobáiban, eldugott részeiben? Forgassa át otthonában a levegőt. Mivel? Egy BONECO ventilátorral.

Sokan aggódnak a ventilátor használata miatt, mert
– közvetlen környezetükben zavaró lehet a légáramlás, mely későbbiekben kellemetlen tüneteket okozhatnak az ennél érzékenyeknél (megfázás, gyulladt ízületek…)
– a forgólapát hangja megzavarhatja életritmusukat, nyugodt alvásukat.

Na, ennek MOST vége.
Itt a MEGOLDÁS: BONECO AIR SHOWER ventilátor.

Fordítsa a ventilátort a mennyezet felé és élvezze a kellemes légáramlást.
S a zaj miatt se aggódjon, mert igazán csendes működése egyáltalán nem fogja zavarni!

A csendes BONECO ventilátor, ami hatékonyan átforgatja a levegőt

A svájci BONECO egyedi tervezésű ventilátorai optimális megoldást nyújthatnak az állott, „élettelen” beltéri levegőre. Az álló modellek kiváló légáramlást biztosítanak a hálószobában, a nappaliban, az irodában. A különleges 270º-ban manuálisan forgatható ventilátorfejet odairányítja, ahová szeretné. Az erős és széles ventilátorlapát nagy sebességű forgása képes nagy levegőmennyiség gyors átmozgatására. A ventilátor folyamatos működtetésével elérhető, hogy az adott helyiségben megoldott legyen a természetes légáramlás. A legkisebb személyi, hordozható ventilátort pedig egyszerűen csúsztassa a táskájába és vigye magával a munkahelyére, s élvezze ott is a kellemes légzuhany jótékony hatását!

A ventilátor csendesen végzik a “dolgát”, nem zavarva a lakók életét.
Hatékonyan átforgatja a levegőt, megszüntetve a hideg-meleg zónákat.
Így a beltéri levegő sokkal-sokkal komfortosabb lesz.

A frissítő “légzuhany” mindenhová elér

A BONECO innovatív tervezésű aszimmetrikus egykaros kivitelezésű ventilátorai hatékonyan használhatók nappaliban, hálószobában, irodában. Az álló ventilátorok magassága állítható a tartóoszlopok hozzáadásával és elvételével. A ventilátor a hatékonyságát a széles ventilátorlapátnak, mely nagy mennyiségű levegő megmozgatására képes, valamint az egyedülálló kialakítású ívelt előlapnak köszönheti. A biztonságos előlapot úgy alakították, hogy a kíváncsi kis ujjacskák nem férnek hozzá.

A különleges 270º-ban forgatható ventilátorfej hatékony légáramlást biztosít a nagyobb légterű helyiségekben, az emeleti szobákban, az eldugottabb lépcsőfordulókban is. Nyáron, mikor meleg van, egy nyitott ablak nem sokat segít. A levegő szinte áll. A BONECO ventilátorok ilyenkor jó megoldást jelenthetnek, mert a szellőztetéskor beáramló levegőt könnyedén átforgatják a beltéri levegővel. Érezhető lesz a szellőztetés hatása. Próbálja ki Ön is!

BONECO ventilátor egész évben használható

A ventilátorokat egész évben használhatja. Télen, a fűtési időszakban segít a meleg- hideg levegő egyenletes eloszlatásában. Nyáron pedig a légkondicionáló hatékonyságát is képes növelni a levegő megfelelő átforgatásával.

Egyedi svájci formatervezés: BONECO ventilátor

A RedDot- díjas ventilátorok egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége. Az egykarú aszimmetrikus kialakítású, stabil lábtartóval ellátott ventilátor igényes kiegészítője lehet otthonának. A használatuk pofonegyszerű. Egy gomb van rajta, mellyel bekapcsolhatja és állíthatja a ventilátor teljesítményfokozatát.

Miért ajánljuk Önnek a BONECO ventilátort?

1. A széles ventilátorlapátnak és az erős motornak köszönhetően hatékonyan átforgatja otthona levegőjét.
2. Egyenletes légáramlás elérhető el, megszüntetve a kellemetlen hideg-meleg zónákat.
3. Egyenletes és komfortos légeloszlás a 270°-ban állítható ventilátorfej segítségével.
4. Különleges egykarú aszimmetrikus formatervezett külső megjelenés, állítható magassággal
5. „Pofonegyszerű” karbantartás és használat
6. Biztonságos kialakítás
7. Növeli a klímaberendezés, légtisztító, párásító hatékonyságát, valamint javítja télen a fűtés hatékonyságát is.

Élvezze a természetes frissítő légáramlást BONECO ventilátorral
egész évben a lakás bármely zugában.