Lehet, hogy legtöbb embernek már unalmas a téma: Légszennyezés. Ha unalmas, ha nem, a téma itt van az orrunk előtt. Ez ma már tény, hogy rengeteg embert kínoz a levegőben szálló milliónyi apró látható vagy láthatatlan szennyeződés. Ha már érezi, hogy nincs jól, hogy köhög, hogy fáj a feje, hogy különféle tünetei jelenek meg … na akkor felkapja a fejét, hogy cselekedjen. De higgye el még talán akkor sem késő!

Légtisztító: egy tisztább levegőért!

Ha már felismerte a rossz levegő tüneteit magán, akkor már nagy a baj. De cselekedni még akkor sem késő. Kíváncsi, hogy mennyi porral lakik együtt a lakásban? Porszívózzon egyet és ürítse ki a porzsákot! Elképesztő, igaz?

Légtisztító, enyhítheti a már meglévő tüneteket is

A svájci BONECO már több évtizede gyárt légtisztító és párásító készülékeket így kellő szakmai tapasztalattal rendelkezik a vásárlói igények feltérképezésében. A tiszta levegő hozzátartozik az egészséges élethez. Egy légtisztító ma már nem luxus tárgy. Légtisztító használatával az allergiában (por, atka, pollen stb.) szenvedők általános közérzete jelentősen javítható. Gondoljon csak bele, mennyi időt tölt zárt térben? Ha csak a napi 6-8 órás alvási idővel számolunk az is több mint 30% napi szinten, amit zárt térben tölt.

Mindenhol szennyezett?

Az tudjuk, hogy a belvárosi levegő nagyon szennyezett. De a “jobb levegőjű” városrészeken vagy vidéken sem érezhetjük magunkat teljesen biztonságban. S otthon? A legújabb kutatások szerint a beltéri levegő sokkal szennyezettebb mint a kültéri: bútorokból kipárolgó vegyszerek, különféle tisztítószerek, pollenek, por, poratka, vírusok… ezek mind-mind napi szinten „bombázzák” tüdőnket. Hatékony megoldást egy légtisztító hozhat.

A kinti levegő már nem tisztul olyan gyorsan

A szabadban megtalálható szennyeződések nagy részéért a közlekedés és a jelentős ipari tevékenység a felelős. Az emberiség a romboló munkát elkezdte, melyet nem lehet egykönnyen megállítani. Sok időnek kell eltelnie ahhoz, hogy valamilyen javulás elkezdődjön. S addig mit tehet Ön az egészségéért? Tisztítsa otthona levegőjét légtisztítóval!

Hogyan csökkentse otthonában a szennyeződéseket?

  1. Gyakran törölje le nedves törlővel a bútorokat.
  2. Kerülje otthonában a porfogó szőnyegeket, padlószőnyegeket. Mosson fel naponta! 
  3. Takarítás közben kapcsolja be a légtisztítót. 
  4. Használjon HEPA filteres porszívót. 
  5. Szerezzen be egy pár növényt, mert jó légtisztító.
  6. Használjon természetes alapú tisztítószereket és mosószereket. 
  7. Kéthetente mossa ki az ágyneműjét és a gyerekek plüssjátékait. 
  8. Figyeljen a megfelelő páratartalomra, az ideális 40-60% között van. 
  9. Ha forgalmas helyen lakik, akkor inkább a reggeli, illetve az esti órákban szellőztessen!
  10. Szerezzen be egy HEPA filteres légtisztító készüléket! 
Légtisztító vásárlás előtt legyen körültekintő. Nézze meg a kínálatot és mérlegeljen. Válasszon olyan légtisztító készüléket, mely megoldást jelenthet problémáira. 
 

Szenved a szálló portól? A pollentől? Allergiás?

Érdemes olyan légtisztító készüléket beszereznie, melyben HEPA filter van. A svájci BONECO P500 légtisztítóban ALLERGY HEPA szűrő található, mely igen jó hatékonysággal kiszűri a levegőben szálló port, allergéneket, gázokat, állati szőröket és egyéb szennyeződéséket.

Tiszta levegő egy hibrid készülékkel 

A BONECO H300 párásító-légtisztító hibrid is jó megoldást jelenthet a levegőtisztításra. Ez a hibrid alapvetően egy párásító, egy légmosó. Párásítás közben tisztítja a levegőt, ám a készülékben található szűrő segítségével a légtisztítás még hatékonyabbá válik, mint a hagyományos légmosók esetében. A szintetikus mikroszálakból készült pollenszűrő 97%-os hatékonysággal kiszűri a szálló port, míg a pollenek 85%-át képes eltávolítani a levegőből. A hibrid készülékhez választható egy ún. Comfort filter is, mely nemcsak a kisebb szennyeződéseket szűri ki 99%-os hatékonysággal, hanem a szagokat is semlegesíti pl. káros gázokat, ózont, nitrogén-dioxidot, kén dioxidot. 100%-os hatékonysággal kiszűri az allergéneket és minimalizálja a mikroorganizmusok terjedését a levegőben.

Szmogot is legyőzi: BONECO P500 légtisztító 

Ha a szmogos, dohányfüstös levegőben lévő láthatatlan szennyeződéseket szeretné kiszűrni otthona levegőjéből, akkor érdemes a BONECO P500 légtisztító HEPA filterrel kombinált SMOG szűrő változatát választania. Érezni fogja a változást otthona levegőminőségében!

Bacilusok, vírusok el innen!

A BONECO P500 HEPA filteres légtisztítójába BABY szűrőt is választható. A szűrő hatékonyan kiszűri a baktériumokat és vírusokat a levegőből, ami rendkívül fontos ha kisgyerek van a családban.

Tiszta levegőt az irodába, a nagyobb terekbe?

Ez sem gond. A BONECO P700 nagy teljesítményű légtisztító kifejezetten nagyobb terek (200m2) tisztítására fejlesztették a svájci mérnökök.

A tiszta levegő ma már könnyedén elérhető. Bármilyen igényre talál megoldást a BONECO légtisztító és párásító készülékei között. Védje egészségét légtisztítóval a láthatatlan betolakodókkal szemben!