Rólunk írták

Célunk, hogy több ezer elégedett vásárlónk után, az Ön környezetében is egészséget, kényelmet, és jó közérzetet biztosítsunk!

Mi, az Ön jó közérzetéért, elégedettségéért törekszünk arra, hogy az Önnek legmegfelelőbb készüléket nyújthassuk a hazai piacon, megfelelő szakmai tanácsadással, a tartozékok, alkatrészek utólagos hosszú távú biztosításával!

A BonAir BG. Kft több mint 25 éve alakult, mely idő óta rengeteg pozitív visszajelzés érkezett hozzánk, és nagy örömmel tölt el minket, hogy számos vásárlónk rendszeresen visszatér hozzánk.

Sokan használják BONECO párásító készüléküket még 10 év elteltével is, a legtöbb párásítóval csak bizonyos időközönként karbantartással kapcsolatban találkozunk.

Néhány korábbi vásárlónk visszajelzését publikáljuk az alábbiakban.

 

BONECOrólunk irták

Rólunk írták

Célunk, hogy több ezer elégedett vásárlónk után, az Ön környezetében is egészséget, kényelmet, és jó közérzetet biztosítsunk!

Mi, az Ön jó közérzetéért, elégedettségéért törekszünk arra, hogy az Önnek legmegfelelőbb készüléket nyújthassuk a hazai piacon, megfelelő szakmai tanácsadással, a tartozékok, alkatrészek utólagos hosszú távú biztosításával!

A BonAir BG. Kft több mint 25 éve alakult, mely idő óta rengeteg pozitív visszajelzés érkezett hozzánk, és nagy örömmel tölt el minket, hogy számos vásárlónk rendszeresen visszatér hozzánk.

Sokan használják BONECO párásító készüléküket még 10 év elteltével is, a legtöbb párásítóval csak bizonyos időközönként karbantartással kapcsolatban találkozunk.

Néhány korábbi vásárlónk visszajelzését publikáljuk az alábbiakban.

Olvassa el, hogy megismerhesse mások tapasztalatait.

BONECÓ rónunk írták 1

Tamás – Budapest

“Polgári lakásban lakom, s porallergiám van. S ezt a betegséget nem tartják betegségnek. Csak az
tudja, hogy mennyit lehet szenvedni tőle, aki maga is megtapasztalta. A környezetem, s még az
orvosok is azt mondják, hogy nyafogok. Már a doktornőmnek is ajánlottam ezt a készüléket, hogy
gyógyszerek helyett ilyet írjon fel, mivel e légtisztító (BONECO P500) bekapcsolása után 2 nappal
a szenvedésem enyhült, úgy éreztem, mintha erdőben laknék. Állati jó! Tökéletesen megoldotta a
problémámat, akkor van csak gondom, ha el kell mennem otthonról. Ez a gép szenzációs! Mindig
magam mellett akarom tudni.”

***

Judith – Kiskunhalas

“Az interneten pillanatok alatt megrendeltem ezt a légmosó készüléket (W200), melyet rövid idő
alatt meg is kaptam. Pár nap elteltével a lakásban a levegő a genfi tó melletti párás vízi levegőre
emlékeztet, szoktam is mondani ismerősöknek, hogy nálam vízi levegő van. Érezhetően tisztább
és páradúsabb lett a levegő, s ez volt számomra, illetve a papagájom számára a fontos, amiért a
készüléket megvásároltam. Vettem már korábban egy Tefal párásítót, de abban megállt a víz,
baktériumok elszaporodtak benne. Ezt a kettőt egy napon sem lehet említeni. S ezt a készüléket
még én is könnyedén szétszedem, összerakom, tisztítom, s jól érzem magam vele. Úgy érzem,
hogy a legjobbat vettem meg!”

***


Tamás – Budapest

“Polgári lakásban lakom, s porallergiám van. S ezt a betegséget nem tartják betegségnek. Csak az tudja, hogy mennyit lehet szenvedni tőle, aki maga is megtapasztalta. A környezetem, s még az orvosok is azt mondják, hogy nyafogok. Már a doktornőmnek is ajánlottam ezt a készüléket, hogy gyógyszerek helyett ilyet írjon fel, mivel e légtisztító (BONECO P500) bekapcsolása után 2 nappal a szenvedésem enyhült, úgy éreztem, mintha erdőben laknék. Állati jó! Tökéletesen megoldotta a problémámat, akkor van csak gondom, ha el kell mennem otthonról. Ez a gép szenzációs! Mindig magam mellett akarom tudni.”

***

Judith – Kiskunhalas

“Az interneten pillanatok alatt megrendeltem ezt a légmosó készüléket (W200), melyet rövid idő alatt meg is kaptam. Pár nap elteltével a lakásban a levegő a genfi tó melletti párás vízi levegőre emlékeztet, szoktam is mondani ismerősöknek, hogy nálam vízi levegő van. Érezhetően tisztább és páradúsabb lett a levegő, s ez volt számomra, illetve a papagájom számára a fontos, amiért a készüléket megvásároltam. Vettem már korábban egy Tefal párásítót, de abban megállt a víz,
baktériumok elszaporodtak benne. Ezt a kettőt egy napon sem lehet említeni. S ezt a készüléket még én is könnyedén szétszedem, összerakom, tisztítom, s jól érzem magam vele. Úgy érzem, hogy a legjobbat vettem meg!”

***

József – Budapest

“Mi az Önök Légtisztítóját (W200) használjuk. Teljes mértékben meg vagyunk elégedve. A légtisztító most, a téli hónapokban szinte állandóan jár, a levegő párásítása érdekében. ”

Melinda és Imre – Budapest

“Mi most már több mint másfél éve használjuk az Önöktől vásárolt készülékeket. A földszinten a nagyobb készülék biztosítja a megfelelő páratartalmat, és segít a lakásban keletkező szagok eltüntetésében is.

Erről folyamatos visszajelzésünk is van, mert a digitális időjós készülék mosolygós fejecskével jutalmazza a lakás belső páratartalmát. Éppen harmadik gyermekünket vártuk, mikor a gyermekorvosunk és a terhesség alatti megfázásom alkalmából még a szülész-nőgyógyászom is ajánlotta, hogy a levegő tisztítása és a hidegpárásító sokat segítene, főleg egy olyan lakásban, ahol padlófűtés van.

Kezdetben igen furcsa volt, hogy milyen gyorsan kell utántöltenünk a tartályt. Aztán pár nap alatt beállt a földszint páratartalma, és ritkábban igényelt vízpótlást.

A szagokkal is igen jól elbánik. Most gondolkozunk azon hogy az állatkórházunkban is jó szolgálatot tenne.

A kisebb ultrahangos készüléket csak akkor vesszük elő, ha valaki beteg. Így ezzel közvetlenül azt az egy hálószobát párásítjuk, melyiket szükséges. Köszönettel: Imre és neje”

***

 


Melinda és Imre – Budapest

“Mi most már több mint másfél éve használjuk az Önöktől vásárolt készülékeket. A földszinten a nagyobb készülék biztosítja a megfelelő páratartalmat, és segít a lakásban keletkező szagok eltüntetésében is. Erről folyamatos visszajelzésünk is van, mert a digitális időjós készülék mosolygós fejecskével jutalmazza a lakás
belső páratartalmát.

Éppen harmadik gyermekünket vártuk, mikor a gyermekorvosunk és a terhesség alatti megfázásom alkalmából még a szülész -nőgyógyászom is ajánlotta, hogy a levegő tisztítása és a hidegpárásító sokat segítene, főleg egy olyan lakásban, ahol padlófűtés van. Kezdetben igen furcsa volt, hogy milyen gyorsan kell utántöltenünk a tartályt. Aztán pár nap alatt beállt a földszint páratartalma, és ritkábban igényelt vízpótlást. A szagokkal is igen jól elbánik.

Most gondolkozunk azon hogy az állatkórházunkban is jó szolgálatot tenne. A kisebb ultrahangos készüléket csak akkor vesszük elő, ha valaki beteg. Így ezzel közvetlenül azt az egy hálószobát párásítjuk, melyiket szükséges. Köszönettel: Imre és neje”

***

Attila – Budapest

“Párásító berendezésük az esztétikumon kívül a könnyű kezelhetőséggel és praktikusággal nyerték el tetszésünket”

***

Adrienn – Budaörs

“A készüléket három éve használjuk, nagyon meg vagyunk elégedve vele. Mielőtt megvettük a készüléket, olcsóbb alap ultrahangos készüléket használtunk; a gyerekek folyamatosan betegek voltak és állt a víz a készülék körül. Amióta az BONECO légmosó készüléket használjuk, teljesen elmúlt a köhögés, a páratartalmat tökéletesen tartja”

***


M.István – Budapest

“Már nem is látom az Önök kínálatában azt a szögletes ultrahangos párásítót. Én azzal annyira elégedett
vagyok! Szerintem már vagy 10 éve használom, kétszer kitisztíttattam a membrán részét a szervizzel.
Évente bejárok hozzájuk vízlágyító patronért, ők is nagyon kedvesek. Semmi gondom nem volt a készülékkel,
kiválóan párásít, nagyon meg vagyok elégedve!”

***

Krisztina – Budapest

“Nagyon örülök, hogy a Boneco ultrahangos párásítót választottam! Mert könnyű kezelni, nagyon praktikus benne a vízkőtelenítő patron, ha szükség lenne rá légúti megbetegedés esetén Salvus vízzel is lehet használni, tetszetős a formája és mivel a panellakások levegője elég száraz, örülök, hogy megvettük, azóta sokkal jobban alszunk éjszaka.”


M.István – Budapest

“Már nem is látom az Önök kínálatában azt a szögletes ultrahangos párásítót. Én azzal annyira elégedett vagyok! Szerintem már vagy 10 éve használom, kétszer  kitisztíttattam a membrán részét a szervizzel. Évente bejárok hozzájuk vízlágyító patronért, ők is nagyon kedvesek. Semmi gondom nem volt a készülékkel, kiválóan párásít, nagyon meg vagyok elégedve!”

***

Krisztina – Budapest

“Nagyon örülök, hogy a Boneco ultrahangos párásítót választottam! Mert könnyű kezelni, nagyon praktikus benne a vízkőtelenítő patron, ha szükség lenne rá  légúti megbetegedés esetén Salvus vízzel is lehet használni, tetszetős a formája és mivel a panellakások levegője elég száraz, örülök, hogy megvettük, azóta sokkal jobban alszunk éjszaka.”

***

Magdolna – Budapest

“Két párásító készülékkel rendelkezem. Az egyik a Boneco 7136-os, a másik az AOS 2051-es. Kezdetben a 7136-os készüléket használtam, melyről kiderült, nem erre a légtérre és nem folyamatos üzemelésre való. A cég igen kedves vevőszolgálatos munkatársa  segítségével kiválasztottuk a légtérnek és folyamatos  működésnek megfelelő készüléket, mely a 2051-es lett. A  fűtési szezonban folyamatosan működik, a megfelelő páratalmat (40-60 %) biztosítani tudja a lakásban. Mivel a gyerekeim és én párásított lakásban vagyunk a fűtési időszak alatt, nem tudtam kontrollálni, mi lenne, ha nem lenne ilyen készülékünk.
Két dolgot megjegyeznék azonban: 
  A szomszédom megjegyezte, hogy nálunk egészen más a levegő, mint náluk, pedig egy emeleten lakunk. Úgy gondolom, ez az optimális páratartalom miatt lehetséges.
Az édesanyám – aki szintén panellakásban lakik – torka rendszeresen kiszáradt a fűtési szezon alatt, gégészetre kellett járnia ecsetelésre. Berekedt, elment a hangja. Ősszel, a fűtés beindulásakor a segítségemet kérte, szeretne egy ilyen párásító készüléket ő is. Lassan vége lesz a fűtésnek, de még nem kellett mennie a gégészetre, nem voltak problémái, tehát egyértelmű lett számomra, hogy a páratartalom optimalizálása a megfelelő készülékkel jó hatással van az egészségünkre.
A másik készüléket (7136) is használjuk. Javasolták, hogy ezzel a készülékkel Salvus vizet párásítsak, a légutaknak jót tesz. Gyerekeim esetében ennek  hasznosságát nem tudom bizonyítani, hiszen nincs “kontroll-csoport”. Bizonyítatlanságtól függetlenül köhögésük, felsőlégúti megbetegedésük alkalmával az első “gyógyszer” a Salvus-vizes párásítás 10-15 percig fürdés közben.
Viszont saját magam tekintetében bizton állíthatom: hatásos. Évekig tartó száraz, erőlködő köhögésem volt lefekvéskor, ami 1-2 hetes kúra (napi 2×10 perces párásítások) után megszűnt. A készülékek nagyon jók,  nem sok karbantartást igényelnek. Csak ajánlani tudom őket.”

 


Magdolna – Budapest

“Két párásító készülékkel rendelkezem. Az egyik a Boneco 7136-os, a másik az AOS 2051-es. Kezdetben a 7136-os készüléket használtam, melyről kiderült, nem erre a légtérre és nem folyamatos üzemelésre való. A cég igen kedves munkatársa (Berkesné Zsuzsa) segítségével kiválasztottuk a légtérnek és folyamatos működésnek megfelelő készüléket, mely a 2051-es lett. A készüléket 2007-ben vásároltam, a fűtési szezonban folyamatosan működik, a megfelelő páratalmat (40-60 %) biztosítani tudja a lakásban. Mivel a gyerekeim és én párásított lakásban vagyunk a fűtési időszak alatt, nem tudtam kontrollálni, mi lenne, ha nem lenne ilyen készülékünk.

Két dolgot megjegyeznék azonban.
Az egyik:  a szomszédom megjegyezte, hogy nálunk egészen más a levegő, mint náluk, pedig egy emeleten lakunk. Úgy gondolom, ez az optimális páratartalom miatt lehetséges, ő csak a náluk lévő levegő szárazságát tudta említeni.

A másik: az édesanyám – aki szintén panellakásban lakik – torka rendszeresen kiszáradt a fűtési szezon alatt, gégészetre kellett járnia ecsetelésre. Berekedt, elment a hangja. Összel, a fűtés beindulásakor a segítségemet kérte, szeretne egy ilyen párásító készüléket ő is. Lassan vége lesz a fűtésnek, de még nem kellett mennie a gégészetre, nem voltak problémái, tehát egyértelmű lett számomra, hogy a páratartalom optimalizálása a megfelelő készülékkel jó hatással van az egészségünkre.

A másik készüléket (7136) is használjuk. Zsuzsa javasolta, hogy ezzel a készülékkel Salvus vizet párásítsak, a légutaknak jót tesz. Gyerekeim esetében ennek hasznosságát nem tudom bizonyítani, hiszen nincs “kontroll-csoport”. Bizonyítatlanságtól függetlenül köhögésük, felsőlégúti megbetegedésük alkalmával az első “gyógyszer” a Salvus-vizes párásítás 10-15 percig fürdés közben.

Viszont saját magam tekintetében bizton állíthatom: hatásos. Évekig tartó száraz, erőlködő köhögésem volt lefekvéskor, ami 1-2 hetes kúra (napi 2×10 perces párásítások) után megszűnt. Véleményem szerint a készülékek nagyon jók, sok karbantartást nem igényelnek. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.”

***

József – Budapest

“Mi az Önök Légtisztítóját (W200) használjuk. Teljes mértékben meg vagyunk elégedve. A légtisztító
most, a téli hónapokban szinte állandóan jár, a levegő párásítása érdekében. ”

***

Attila – Budapest

“Párásító berendezésük az esztétikumon kívül a könnyű kezelhetőséggel és praktikusággal nyerték el tetszésünket”

***

Adrienn – Budaörs

“A készüléket három éve használjuk, nagyon meg vagyunk elégedve vele. Mielőtt megvettük a készüléket,
olcsóbb alap ultrahangos készüléket használtunk; a gyerekek folyamatosan betegek voltak és állt a víz a
készülék körül. Amióta az BONECO légmosó készüléket használjuk, teljesen elmúlt a köhögés,
a páratartalmat tökéletesen tartja”

***