Ma már alapvető elvárás az innováció a technika fejlődésével, így a párásítók, légtisztítók terén is lépést kell, hogy tartsunk a felhasználói igényekkel.

A termékfejlesztés a BONECO gyár feladata. Nekünk, mint magyarországi disztribútornak pedig feladatunk, hogy bemutassuk Önnek a BONECO gyár termékválasztékát, segítsünk Önnek az igényeinek és helyiségeinek leginkább megfelelő párásító vagy légtisztító kiválasztásában.

Az immáron több mint 25 éves disztribútori együttműködésünk alatt több weboldalt is fejlesztettünk, igyekezve a gyártói erényeket és a magyar vásárlói igényeket figyelembe venni, illetve azt, hogy a weboldal minél inkább felhasználóbarát legyen.

A BONECO választéka is fejlődik, bővül. A jelenlegi boneco.hu weboldalon már nem csak párásítókat és légtisztítókat talál, hanem ventilátorokat, aromadiffúzort és levegőfertőtlenítőket is.

Nem csak részletes termékinformációkkal és száraz műszaki adatokkal szeretnénk szolgálni,
hanem szeretnénk a száraz, poros levegő okozta problémákat megoldani Önnek, a kellemetlen egészségügyi tünetekre megoldásokat nyújtani.

Ebben a szóbeli segítségnyújtás mellett, abban tudunk támogatást nyújtani, hogy csoportosítva
megtekintheti az elmúlt két évtized alatt leggyakrabban elhangzott kérdéseket, leggyakoribb egészségügyi problémákat, és az arra tanácsolt megoldásokat.

Megtudhatja a teljesség igénye nélkül, hogy 

  • Mi a különbség, az egyes BONECO modellek között
  • Önnek melyik fajta párásító, légtisztító, vagy légmosó felelne meg leginkább
  • Miért érdemes a svájci minőséget választani
  • Mire jó a légmosó
  • M a teendő, ha már egészségügyi problémákkal küzd

Bővebb információért, kattintson ide >>  BONECO tudásbázis

A száraz, koszos levegő mai modern kori világunkban igen sok bajt okoz, ráadásul főként alattomosan, nehezen beazonosíthatóan. A sajtóban sok cikk megjelent az elmúlt években a szennyezett levegő káros hatásáról, halálozási statisztikákkal is összefüggésbe hozhatóan.

Nálunk a száraz levegő okoz leginkább panaszokat: főleg a kisgyermekeknek, ám a felnőttek légutait, nyálkahártyáját is ugyanúgy megviseli, vagy súlyosabb esetben allergiát, asztmát okozhat megnövekedhet a krupp kialakulásának veszélye.

A vírusfertőzés, pandémia jobban felhívta a figyelmet a levegő minőségének javítására, a levegőfertőtlenítésre is, így a légmosók, légtisztítók használata prevenciót is jelenthet.

Ne játsszon egészségével, előzze meg a bajt!

Ismerje meg a BONECO párásító, légmosó, légtisztító készülékeket, tudja meg miként segíthetnek Önnek egészsége megőrzésében!
Bátran mondhatjuk most már a levegő minőség javítás terén, hogy hozzáértéssel, szakértelemmel rendelkezünk, mivel, Magyarországon már több mint két évtizede javaslunk megoldásokat, termékeket a párásítás, légtisztítás terén.

Folyamatos fejlesztéseinknek, jelenlétünknek, szakértelmünknek megvan a gyümölcse, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a folyamatos pozitív visszajelzések vásárlóink részéről, illetve hogy a piacon található konkurrens cégek, előszeretettel másolják ötleteinket.

Tudja meg a párásítás, légtisztítás szakértőitől a megbízható, pontos információkat arra vonatkozóan, hogyan tudná jobban biztosítani otthonában családjának és Önmagának az ideálisan páradús környezetet, tiszta levegőt!