A parlagfű pollenjeinek tetőzése augusztusban várható, sokszor minden előjel nélkül háborodik fel az immunrendszer, és produkálja a kínzó tüneteket.

A légtisztítók megjelenése óta, alapvetően sokat tehetünk jó közérzetünk, egészségünk megőrzésében.

Sajnos az allergia ma még gyógyíthatatlannak számító betegség. A kínzó tüneteket azonban mérsékelni kell, mert minél inkább terheljük a szervezetet az arra érzékeny allergén anyagokkal, idővel egyre súlyosabb formában jelentkeznek a tünetek.

A legveszélyesebb időszak, főleg gyermekeknél az éjszakai alvás ideje, ilyenkor halmozottabban jelentkezhet akár az asztma, vagy a krupp is.

Az alábbiakban csokorba gyűjtöttük, hogy a svájci BONECO, AIR-O-SWISS brand, miként segíthet Önnek és családjának az allergiás panaszok mérséklésében.

LÉGTISZTÍTÁS FELSŐFOKON -svájci tisztaságú levegő otthonában
BONECO 2261 , AIR-O-SWISS 2071 HEPA szűrős légtisztítók

A BONECO és AIR-O-SWISS HEPA filteres légtisztító berendezések a leghatékonyabb légszűrő készülékek, hiszen a levegő 99,97 %-át megszűrik a kedvezőtlen, allergén anyagoktól.

Bővebben a légtisztító készülékekről

MOSSA TISZTÁRA A LEVEGŐT
AIR-O-SWISS LÉGMOSÓ –légtisztítás, párásítás

A légmosó készülékek a légtisztítás mellett, optimális szintre emelik a lakás páratartalmát. Nagy előnyük, hogy a műanyag légszűrő párásító tárcsák tartósak, cserére nem szorulnak.

Légtisztító – párásító kombi készülékek az ECARF (Európai Allergia Alapítvány ajánlásával).

Bővebben a légmosó készülékekről

A NYÁLKAHÁRTYA MEGNYUGTATÁSÁRA
SALVUS gyógyvíz inhalálás BONECO, AIR-O-SWISS ultrahangos párásító készülékkel

Egyedül a BONECO és AIR-O-WISS ultrahangos hidegpárásító készülékeknek olyan ellenálló a membránjuk, hogy a sűrű Salvus gyógyvizet elporlassza. A mikroszkopikus méretű Salvus vízcseppek eljutnak akár egészen a tüdőcsúcsig. Gyulladáscsökkentő, hurutoldó hatású, használatát javasoljuk kúraszerűen megfázás, allergia esetén a tünetek enyhítésére.

Bővebben a Salvus inhalálásról

Bővebben az ultrahangos hidegpárásító készülékekről

Allergiamentes, kellemes nyarat kívánunk!