Immár 65 éve kerül megrendezésre a világ legnagyobb formatervezői versenyének számító IF DESIGN AWARD-t. A díj világszerte nagy elismerést jelent a gyártónak, a formatervezőnek, mely méltán jelzi a minőséget és megbízhatóságot.

A svájci BONECO gyár 2018-ban elnyerte a világhíres IF DESIGN AWARD díjat. A BONECO W200-as légmosó háztartási kisgép kategóriában lett dobogós. A független szakértőkből álló 63 fős zsűrit meggyőzte a letisztult formavilág és a könnyű kezelhetőség. Nagy volt az idei verseny, 54 országból több mint 6400 pályázat érkezett, azzal a céllal, hogy elnyerhessék a rangos díjjal járó elismerést.

A IF DESIGN AWARDS-díjas BONECO W200-as légmosó készülék már mindenki számára elérhető. Esztétikus, egyszerű megjelenésének köszönhetően a modern és retro lakásokba egyaránt beilleszthető.

A légmosó nemcsak formatervezett, hanem rendkívül hatékony is, hisz egészséges, tiszta páradás levegőt biztosít otthonában vagy az irodában. Jöjjön el magyar márkaboltunkba és nézze meg az új IF DESIGN nyertes W200-as légmosót!

BONECO W200 légmosó