Vélemények Hírek Videók Rólunk GYIK Oldaltérkép Terméktámogatás Kapcsolat

Boneco - az elérhető svájci minőség

Gyógyklíma

Vásárlói vélemények

"2006 telén született Anna lányunk. Mivel a kicsi miatt gyakran melegebben kellett tartani a lakást, hamar száraz lett a levegő. Egyik éjjel hallottam, ahogy a lányom enyhén sípolva lélegzik alvás közben. Azonnal mentem és utánanéztem a légpárásító kínálatnak az Interneten. Sokféle termék megtekintése után egy BONECO ultrahangos légpárásítót választottam, amit azóta sem bántam meg. Megfelelő karbantartás mellett tényleg...

Ferenczi Viktor - Piliscsaba

összes vélemény »
Terméktámogatás

Nem találja a használati utasítást? Töltse le a termékeinkhez tartozó ismertetőket!

Nem találja használati utasítását, BONECO, vagy AIR-O-SWISS párásító-, vagy légtisztító készülékéhez? Gondja támadt a megvásárolt BONECO vagy AIR-O-SWISS párásító vagy légtisztító használata során? Válassza ki a listából, az Ön által kiszemelt párásító, vagy légtisztító készüléket, és töltse le INGYENESEN a hozzá tartozó termékismertetőt, használati utasítást!

Webshop

Ön is egy ilyen termékre vágyik?

Akkor nincs más dolga mint ide kattintani!

Itt szerezheti
meg

Gyógyklíma

Saját sóbarlang? Gyógyklíma a fürdőszobában?

A Salvus gyógyvíznek és a Boneco ultrahangos párásítójának köszönhetően ez nem álom! Teremtsen otthonában Ön is gyógyklímát, amivel nem csak gyógyíthatja, de meg is előzheti a légúti megbetegedéseket!

A Salvus gyógyvíz világviszonylatban is egyedülálló!

Több, mint fél évszázada ismerték el hivatalosan is a Salvus víz gyógyhatását. A Föld 91 természetes elemének közel a felét megtalálhatjuk a Salvus vízben, melynek porlasztásával tökéletes gyógyklíma állítható elő! A 11-féle vitaminnak és egyéb oldott anyagok mennyiségének köszönhetően méltán alkalmazzák a gyógyászatban.

Hogyan lesz a Salvus vízből gyógyklíma?

Az otthoni tengerparti levegőt, a sós gyógyklímát a Boneco ultrahangos párásítója segítségével állíthatja elő. A Boneco ultrahangos párásító a folyadékot nem párologtatja, hanem porlasztja, melynek köszönhetően a folyadékból köd képződik. Amennyiben Salvus gyógyvizet porlaszt el a készülék, úgy a köd összetétele teljes mértékben megegyezik a kiindulási Salvus vízével. Így jutnak a Salvus gyógyvízben oldott anyagok néhány mikrométer nagyságban a levegőbe, majd belélegzéssel a mély légutakba.

Kinek ajánlott a Salvus gyógyklíma?

A Salvus köd segíti a légutak megtisztulását, ezért különösen ajánlott gyerekeknek, akár már csecsemő korban is, javasoljuk magas légszennyezettségű helyen lakóknak, dohányosoknak is a Salvus gyógyklímát.
A légutak hurutos megbetegedése vagy nehezen ürülő váladékképződés esetén kimondottan javasolt a gyógyklímás inhalálókúra, melynek időtartama általában 3-10 nap, napi 1-2 alkalommal 15-20 perc legyen.
Ha családjában bárkit allergiás betegség, pl. szénanátha kínoz, varázsoljon otthonában Salvus gyógyklímát és kezelje szeretteit hatékonyan és kényelmesen.
A gyógyklíma alkalmazását érdemes ősszel elkezdeni megelőzés céljából, különös tekintettel a gyerekekre.
A Salvus gyógyvíz, a Salvus köd nem csípi nem irritálja a légutakat, minta hagyományos konyhasó oldatok ezért különösen javasolt gyereknek, mivel nincsenek kellemetlen rossz érzések az inhaláláskor.
Orvosi kezelés vagy felügyelet alatt álló légúti megbetegedésben szenvedők a Salvus gyógyklíma kúra megkezdése előtt mindenképpen konzultáljanak szakemberrel!

Salvus gyógyklíma kialakítása BONECO ultrahangos párásítóval

A gyógyklíma kialakításához célszerű egy kis helységet keresnünk, ahol a BONECO ultrahangos párásítót be tudjuk kapcsolni.
Várjuk meg még a köd elég sűrű lesz, majd lélegezzünk mélyeket és élvezzük a gyógyklíma jótékony hatását! Mivel a képződött köd idővel leülepedik vékony fehér réteget hagyva a bútorokon, érdemes könnyen tisztítható helységet választani, mint a fürdőszoba.

Nézze meg a Salvus inhalálásra is alkalmas BONECO ultrahangos párásítókat  Kattints ide