BONECO F120 AIR SHOWER ventilátor

A csendes formatervezett BONECO ventilátor elhozhatja otthonába, munkahelyére ezt a csodálatos felfrissülés érzését. Nem kell tovább tűrnie a meleggel járó kellemetlenségeket!

AIR SHOWER ventilátor
 • 270°- ban forgatható fej
 • 3 csendes ventilátor fokozat
 • RedDot formatervezési díjas
 • Hálószobába is ideális választás

Felfrissülésre vágyik?

Bízza az enyhülést egy BONECO AIR SHOWER ventilátorra!

Tikkasztó nyári meleg van. Hiába nyitja ki az ablakot, nem „mozog” a levegő. Nincs otthon klímája? Jól esne egy kis felfrissülés? Egy kis „légzuhany”?

Képzelje el, ahogy otthonát átjárja egy kellemes fuvallat. Milyen érzés?

A csendes formatervezett BONECO ventilátor elhozhatja otthonába, munkahelyére ezt a csodálatos felfrissülés érzését. Nem kell tovább tűrnie a meleggel járó kellemetlenségeket!

Hogyan változtathatja meg életét egy BONECO F120 AIR SHOWER ventilátor?

Más mint a többi ventilátor?

A ventilátorfej speciálisan 270 fokban manuálisan állítható. A forgólapátok által keltett légmozgás megszünteti a hideg-meleg zónákat. A ventilátor kellemes fuvallata a legelrejtettebb helyekre is eljut. Pár percen belül élvezheti a frissítő légmozgást. A ventilátort azonnal beüzemelheti. Nem kell szerelőre várnia, mint a klímánál.

A piacon kapható legtöbb ventilátor feje vagy nem állítható, vagy az ún. oszcilláló mozgással, illetve jobbra-balra forgással működik, vagyis vízszintes irányban fújják a levegőt.

A BONECO AIR SHOWER F120 ventilátorfeje azonban 270 fokban állítható, a „tölcsér alakú légzuhany” jóval hatékonyabban átmozgatja a beltéri levegőt.

Fordíthatja függőlegesen felfelé, jobbra, balra vagy akár lefelé is, döntse el, hogy Önnek melyik a legjobb! Nincs húzat érzés a helyiségben csak a lágy fuvallat.

 

A BONECO AIR SHOWER F120 egy többfunkciós ventilátor, különösen nagy szabadságot ad használójának. Intenzív fokozatra kapcsolva szellőztető ventilátorként rendkívül hatékonyan átmozgatja a beltéri levegőt. Alacsonyabb fokozaton használva pedig a levegő kellemesen „szétterül” a helyiségben, olyan mintha egy lágy zuhany.

A legtöbb ventilátor hangos, zavaró lehet alvás és munka közben. A BONECO F120 AIR SHOWER ventilátor biztosan nem fogja zavarni működés közben, igazi csendestárs.

A forgató ventilátorfejnek, a speciális előlapnak és a nagyobb ventilátorlapátoknak köszönhetően egy adott helyiségben egyenletesebb légeloszlás biztosít. Természetes légmozgás élményével ajándékozza meg Önt. Három ventilátor fokozat közül választhat. Olyan mint egy frissítő légzuhany! Próbálja ki!

 

Mért ajánljuk a F120 AIR SHOWER ventilátort?

 • növeli a klímaberendezés hatékonyságát,
 • növeli a légtisztító és párásító készülék hatékonyságát,
 • javítja télen a fűtés hatékonyságát,
 • növeli a szellőztetés hatékonyságát,
 • csendesen működik a legkisebb fokozaton,
 • egyedi különleges formavilága minden helyiségben jól mutat,
 • több fokozatos ventilátor,
 • magas teljesítmény a legnagyobb fokozaton.

BONECO TIPP: Ha szellőztet, akkor kapcsolja a ventilátort a legmagasabb fokozatra, így a levegő gyorsabban kicserélődik a helyiségben.

A könnyű ventilátort egyszerűen áthelyezheti az egyik helyiségből a másikba. A svájci formatervezésű egyedi megjelenésű ventilátor otthona dísze is lehet. A készülék igényes megjelenése mellett biztonságos is. A masszív lábazat stabilitást és a speciális előlap, ami a ventilátorlapátokat védi jobb és hatékonyabb légáramlást biztosít.

Tudta, hogy egy ventilátorral a klímaberendezés, légtisztító és párásító hatékonyságát is növelheti?

A BONECO ventilátor tökéletes választás lehet kisebb-nagyobb nappalikba és hálószoba, irodákba, közösségi helyekre. Hatékonyan átmozgatja a levegőtlen alagsorok és pincék levegőjét is.

HOGYAN MŰKÖDIK

 • 270°- ban forgatható fej (egyedülálló megoldás) rendkívül sokoldalú felhasználást tesz lehetővé
 • speciális előlap kialakítás a jobb légáramlásért és a biztonságért
 • masszív stabil lábtartó rész egykaros aszimmetrikus kivitel

Tapasztalja meg Ön is a “saját bőrén” a frissítő légzuhany hatását!

Technikai paraméterek

Javasolt max. szoba méret
Javasolt max. szoba méret
610 m³/h
Ventilátor fokozatok
Ventilátor fokozatok
3
Teljesítmény
Teljesítmény
20W 230V
Zajszint
Zajszint
32-57dB dB(A)
Méret
Méret
27,8 x 27,8 x 54 cm
Súly
Súly
2,9 kg