Vélemények Hírek Videók Rólunk GYIK Oldaltérkép Terméktámogatás Kapcsolat

Boneco - az elérhető svájci minőség

Vásárlói vélemény

Vásárlói vélemények

"Eddig nagy frekvenciás hidegpárásítót használtunk, alapvetően a rövid életidő miatt kezdtünk más irányban tapogatózni. A cserélhető betét költségcsökkentést jelent (nem az egész készüléket kell garancia idő lejárta után cserélni). Nagyon tetszik a készülék (BONECO 1359) csendes működése, a hatékonysága. Az egyik legnagyobb pozitívum, hogy nem szükséges manuálisan állítani, csak a vízszintjelzőt kell figyelni. Az...

Légrády Gábor - Budapest

összes vélemény »
Terméktámogatás

Nem találja a használati utasítást? Töltse le a termékeinkhez tartozó ismertetőket!

Nem találja használati utasítását, BONECO, vagy AIR-O-SWISS párásító-, vagy légtisztító készülékéhez? Gondja támadt a megvásárolt BONECO vagy AIR-O-SWISS párásító vagy légtisztító használata során? Válassza ki a listából, az Ön által kiszemelt párásító, vagy légtisztító készüléket, és töltse le INGYENESEN a hozzá tartozó termékismertetőt, használati utasítást!

Webshop

Ön is egy ilyen termékre vágyik?

Akkor nincs más dolga mint ide kattintani!

Itt szerezheti
meg

Vásárlói vélemény

Mata Magdolna - Budapest

"Két párásító készülékkel rendelkezem. Az egyik a Boneco 7136-os, a másik az AOS 2051-es. Kezdetben a 7136-os készüléket használtam, melyről kiderült, nem erre a légtérre és nem folyamatos üzemelésre való. A cég igen kedves munkatársa (Berkesné Zsuzsa) segítségével kiválasztottuk a légtérnek és folyamatos működésnek megfelelő készüléket, mely a 2051-es lett. A készüléket 2007-ben vásároltam, a fűtési szezonban folyamatosan működik, a megfelelő páratalmat (40-60 %) biztosítani tudja a lakásban. Mivel a gyerekeim és én párásított lakásban vagyunk a fűtési időszak alatt, nem tudtam kontrollálni, mi lenne, ha nem lenne ilyen készülékünk. Két dolgot megjegyeznék azonban. Az egyik, hogy a szomszédom megjegyezte, hogy nálunk egészen más a levegő, mint náluk, pedig egy emeleten lakunk. Úgy gondolom, ez az optimális páratartalom miatt lehetséges, ő csak a náluk lévő levegő szárazságát tudta említeni. A másik: az édesanyám - aki szintén panellakásban lakik - torka rendszeresen kiszáradt a fűtési szezon alatt, gégészetre kellett járnia ecsetelésre. Berekedt, elment a hangja. 2008. őszén, a fűtés beindulásakor a segítségemet kérte, szeretne egy ilyen párásító készüléket ő is. Lassan vége lesz a fűtésnek, de még nem kellett mennie a gégészetre, nem voltak problémái, tehát egyértelmű lett számomra, hogy a páratartalom optimalizálása a megfelelő készülékkel jó hatással van az egészségünkre. A másik készüléket (7136) is használjuk. Zsuzsa javasolta, hogy ezzel a készülékkel Salvus vizet párásítsak, a légutaknak jót tesz. Gyerekeim esetében ennek hasznosságát nem tudom bizonyítani, hiszen nincs "kontroll-csoport". Bizonyítatlanságtól függetlenül köhögésük, felsőlégúti megbetegedésük alkalmával az első "gyógyszer" a Salvus-vizes párásítás 10-15 percig fürdés közben. Viszont saját magam tekintetében bizton állíthatom: hatásos. Évekig tartó száraz, erőlködő köhögésem volt lefekvéskor, ami 1-2 hetes kúra (napi 2x10 perces párásítások) után megszűnt. Véleményem szerint a készülékek nagyon jók, sok karbantartást nem igényelnek. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket."