Vélemények Hírek Videók Rólunk GYIK Oldaltérkép Terméktámogatás Kapcsolat

Boneco - az elérhető svájci minőség

Vásárlói vélemény

Vásárlói vélemények

"Eddig nagy frekvenciás hidegpárásítót használtunk, alapvetően a rövid életidő miatt kezdtünk más irányban tapogatózni. A cserélhető betét költségcsökkentést jelent (nem az egész készüléket kell garancia idő lejárta után cserélni). Nagyon tetszik a készülék (BONECO 1359) csendes működése, a hatékonysága. Az egyik legnagyobb pozitívum, hogy nem szükséges manuálisan állítani, csak a vízszintjelzőt kell figyelni. Az...

Légrády Gábor - Budapest

összes vélemény »
Terméktámogatás

Nem találja a használati utasítást? Töltse le a termékeinkhez tartozó ismertetőket!

Nem találja használati utasítását, BONECO, vagy AIR-O-SWISS párásító-, vagy légtisztító készülékéhez? Gondja támadt a megvásárolt BONECO vagy AIR-O-SWISS párásító vagy légtisztító használata során? Válassza ki a listából, az Ön által kiszemelt párásító, vagy légtisztító készüléket, és töltse le INGYENESEN a hozzá tartozó termékismertetőt, használati utasítást!

Webshop

Ön is egy ilyen termékre vágyik?

Akkor nincs más dolga mint ide kattintani!

Itt szerezheti
meg

Vásárlói vélemény

Csasznek Imre és neje - MURMUCZOK KFT.

"Mi most már több mint másfél éve használjuk az Önöktől vásárolt készülékeket. A földszinten a nagyobb készülék /AIR-O-SWISS 2071/ biztosítja a megfelelő páratartalmat, és segít a lakásban keletkező szagok eltüntetésében is. Erről folyamatos visszajelzésünk is van, mert a digitális időjós készülék mosolygós fejecskével jutalmazza a lakás belső páratartalmát. Éppen harmadik gyermekünket vártuk, mikor a gyermekorvosunk és a terhesség alatti megfázásom alkalmából még a szülész -nőgyógyászom is ajánlotta, hogy a levegő tisztítása és a hidegpárásító sokat segítene, főleg egy olyan lakásban, ahol padlófűtés van. Kezdetben igen furcsa volt, hogy milyen gyorsan kell utántöltenünk a két oldalsó tartályt. Aztán pár nap alatt beállt a földszint páratartalma, és ritkábban igényelt vízpótlást. A szagokkal is igen jól elbánik. Most gondolkozunk azon hogy az állatkórházunkban is jó szolgálatot tenne. A kisebb készüléket /Boneco 7131/ csak akkor vesszük elő, ha valaki beteg. Így ezzel közvetlenül azt az egy hálószobát párásítjuk, melyiket szükséges. Köszönettel: Csasznek Imre és neje"