Vélemények Hírek Videók Rólunk GYIK Oldaltérkép Terméktámogatás Kapcsolat

Boneco - az elérhető svájci minőség

Vásárlói vélemény

Vásárlói vélemények

"A készüléket három éve használjuk, nagyon meg vagyunk elégedve vele. Mielőtt megvettük a készüléket, olcsóbb alap ultrahangos készüléket használtunk; a gyerekek folyamatosan betegek voltak és állt a víz a készülék körül. Amióta az Air-O-Swiss 2051 készüléket használjuk, teljesen elmúlt a köhögés, a páratartalmat tökéletesen tartja"

Hokkyné Baktai Adrienn - Budaörs

összes vélemény »
Terméktámogatás

Nem találja a használati utasítást? Töltse le a termékeinkhez tartozó ismertetőket!

Nem találja használati utasítását, BONECO, vagy AIR-O-SWISS párásító-, vagy légtisztító készülékéhez? Gondja támadt a megvásárolt BONECO vagy AIR-O-SWISS párásító vagy légtisztító használata során? Válassza ki a listából, az Ön által kiszemelt párásító, vagy légtisztító készüléket, és töltse le INGYENESEN a hozzá tartozó termékismertetőt, használati utasítást!

Webshop

Ön is egy ilyen termékre vágyik?

Akkor nincs más dolga mint ide kattintani!

Itt szerezheti
meg

Vásárlói vélemény

Csasznek Imre és neje - MURMUCZOK KFT.

"Mi most már több mint másfél éve használjuk az Önöktől vásárolt készülékeket. A földszinten a nagyobb készülék /AIR-O-SWISS 2071/ biztosítja a megfelelő páratartalmat, és segít a lakásban keletkező szagok eltüntetésében is. Erről folyamatos visszajelzésünk is van, mert a digitális időjós készülék mosolygós fejecskével jutalmazza a lakás belső páratartalmát. Éppen harmadik gyermekünket vártuk, mikor a gyermekorvosunk és a terhesség alatti megfázásom alkalmából még a szülész -nőgyógyászom is ajánlotta, hogy a levegő tisztítása és a hidegpárásító sokat segítene, főleg egy olyan lakásban, ahol padlófűtés van. Kezdetben igen furcsa volt, hogy milyen gyorsan kell utántöltenünk a két oldalsó tartályt. Aztán pár nap alatt beállt a földszint páratartalma, és ritkábban igényelt vízpótlást. A szagokkal is igen jól elbánik. Most gondolkozunk azon hogy az állatkórházunkban is jó szolgálatot tenne. A kisebb készüléket /Boneco 7131/ csak akkor vesszük elő, ha valaki beteg. Így ezzel közvetlenül azt az egy hálószobát párásítjuk, melyiket szükséges. Köszönettel: Csasznek Imre és neje"