Vélemények Hírek Videók Rólunk GYIK Oldaltérkép Terméktámogatás Kapcsolat

Boneco - az elérhető svájci minőség

Boneco

Vásárlói vélemények

"Nagyon örülök, hogy a Boneco 7131 párásítót választottam! Mert könnyű kezelni, nagyon praktikus benne a vízkőtelenítő patron, ha szükség lenne rá légúti megbetegedés esetén Salvus vízzel is lehet használni, tetszetős a formája és mivel a panellakások levegője elég száraz, örülök, hogy megvettük, azóta sokkal jobban alszunk éjszaka."

Grzibovszky Krisztina - Budapest

összes vélemény »
Terméktámogatás

Nem találja a használati utasítást? Töltse le a termékeinkhez tartozó ismertetőket!

Nem találja használati utasítását, BONECO, vagy AIR-O-SWISS párásító-, vagy légtisztító készülékéhez? Gondja támadt a megvásárolt BONECO vagy AIR-O-SWISS párásító vagy légtisztító használata során? Válassza ki a listából, az Ön által kiszemelt párásító, vagy légtisztító készüléket, és töltse le INGYENESEN a hozzá tartozó termékismertetőt, használati utasítást!

Webshop

Ön is egy ilyen termékre vágyik?

Akkor nincs más dolga mint ide kattintani!

Itt szerezheti
meg

Boneco P710

Légtisztító HEPA filteres

HEPA és aktívszén Filter
Nagy teljesítmény 200m2-ig
CADR minősítés
Lézer levegő minőség mérő
VOC érzékelő szenzor
Automata üzemmód

Raktárról azonnal rendelhető

Ár: 399 990 Ft


KINEK AJÁNLJUK

A nagy légterű szobák, nappali helyiségek és irodák hatékony légtisztítója.

A BONECO P710 légtisztító főbb jellemzői

  • könnyen gurítható, mobilizálható
  • nagy légterek levegőjének tisztítására
  • akár 200m2-ig
  • óriás méretű 2 db HEPA szűrő
  • kettős légszennyezettség érzékelővel és kijelzővel
  • modern formatervezés
  • hightech megoldások

Ideális nagy méretű lakó és irodahelyiségekbe

A nagy méretű HEPA szűrő felületnek és légszállításnak köszönhetően a BONECO P710 légtisztító elhelyezését lakó-és irodahelyiségekbe ajánljuk. A legerősebb fokozaton működtetve akár 200m2 helyiség levegőjének a megtisztítására is alkalmas.
Más funkciójú, közepes méretű 75-120 m2 területű helyiségek levegőjének tisztítására is kifejezetten ideális lehet.

Tisztább és egészségesebb otthoni vagy irodai környezet

A levegő minőségének javításával sokat tehet a tüdeje, szervezete védelmében, azaz az egészségéért. A nagy légterű helyiségekben jellemzően többen tartózkodnak, akár családtagok vagy munkatársak. Sok irodaházban egylégterű irodák kerültek kialakításra, s nem ritka, hogy egy légtérben 10-25 személy is együtt dolgozik. Akik között gyakran előfordulhat vírussal, baktériummal fertőzött egyén.

Nem csak légúti allergiásoknak, asztmásoknak való a légtisztító

Az irodai környezetben előforduló gyakori légúti fertőzések is jól kivédhetők a HEPA szűrős levegő tisztítás által.
Lakókörnyezetben, akár zöldövezetben is a különféle gépek, járművel használatával, háztartások fa vagy vegyes tüzelésével akaratlanul is szennyezzük a levegőt.
A magas por, pollen tartalmú levegő, szmog ártalmas lehet az emberi tüdő, szervezet számára. Egyre többen ember szenved légúti allergiában vagy életüket asztmás tünetekkel élik.
Tisztább, egészségesebb levegőt lélegezni nem kiváltság, mindenkinek joga van hozzá.
Ennek megteremtésére kiváló eszközöket gyárt a svájci BONECO healthy air.

HEPA szűrővel szűri meg a levegőt

A BONECO légtisztító készülékei a nemzetközileg elismert HEPA szűrővel rendelkeznek.
A P710 dupla HEPA szűrővel rendelkezik, mely a berendezés két oldalára kerültek beépítésre.
A szűrő tokok jól illeszkednek, a készüléken átáramló levegőt kizárólag a szűrőfelületeken vezeti át.

Optimális légszállítás alacsony zajszint és teljesítményfelvétel mellett

Kis teljesítményfelvétel mellett igazán nagy hatékonysággal gondoskodik a levegő minőségének javításáról. A BONECO P710 légszállítása kiemelkedő- akár 800m3/óra, ám ennek ellenére meglepően alacsony zajszinten működik.

HOGYAN MŰKÖDIK

Könnyen kezelhető
A P710 légtisztító érintőpanelen vezérelhető. Mivel egyszerű a kezelése, ezért családok számára vagy irodai körülmények között is egyszerűen elsajátítható a működtetése. Célszerű folyamatosan üzemeltetni. Amikor a készülék környezetében tartózkodnak, akkor javasolt az alacsony ventilátor fokozaton járatni. Amikor pedig hosszabb ideig távol tartózkodnak a berendezéstől (pl. éjszaka), akkor a magas ventilátor fokozaton javasolt üzemeltetni. Az AUTO üzemmód is kiválasztható, amikor a készülék a levegőszennyezettséghez alkalmazkodva automatikusan szabályozza a működését.

HEPA szűrős légtisztító

A P710 berendezésben aktív szénszűrővel kombinált HEPA szűrő került elhelyezésre, szénszűrővel Ezáltal nem csak a levegő szennyező anyagait szűri meg, hanem a szagokat is megköti.

Szűrőbetét csere figyelmeztetés
A BONECO P710 légtisztító a HEPA szűrő cseréjére figyelmeztet. Az Ön kényelmét szolgálja, hogy a készüléke kijelzi, ha aktuális már a filter csere.

Részecske szennyezettség mérő
A P710 berendezésben nem csak beépített légszennyezettség érzékelő van, hanem a lézeres részecskemérő a valós időben mért adatokat a kijelzőn is megjeleníti.
A kijelzőn a 2,5 mikron alatti légszennyezettség értékek jelennek meg.

VOC érzékelő szenzor
Hallott már az illékony szerves gázokról? Kutatások bebizonyították, hogy zárt térben magas koncentrációban jelenlévő káros VOC gázok (formaldehidek, cigarettafüst, háztartási tisztítószerek, műanyag oldószerek, festék, ragasztó stb.) jelentősen károsíthatják egészségünket. Miért jelentenek egészségügyi kockázatot ezek a vegyületek? Irritáló hatásúak, az arra érzékenyeknél hosszú távon egészségügyi panaszokat okozhatnak, ezért érdemes a lakótérben megjelenő szerves gázokat mérni és csökkenteni.
A megnövekedett vásárlói igény tette szükségessé, hogy a svájci mérnökök továbbfejlesztették a BONECO P710 légtisztítót, így ez a készülék már képes a levegőben lévő VOC gázok kijelzésére és szűrésére. A készülék kijelzőről a levegő szennyezettségi adatok mellett a VOC gázok szintjét is leolvashatja.

AUTO üzemmód
A BONECO légtisztító automata üzemmódban történő üzemeltetésével lehetősége van, hogy a készülék az aktuális levegőminőség figyelembevételével működjön automatikusan.
E funkció beállításával automatikusan választja ki az ideális légszállítást, ventilátor fokozatot.

Gyerekzár
A P710 légtisztító gyerekzárral is ellátott. Amennyiben kisgyerek van a családban, elkerülheti a gyerekzár használatával az esetleges gondokat.

Időzítővel is ellátott
A készülék rendelkezik egy időzítővel. Amennyiben egyéni beállítást, üzemeltetési időt alkalmazna, úgy lehetősége van időzítőt használni.

Könnyen gurítható
A P770 felső részén két hordozó fül került kialakításra. Ezek segítségével, valamint a készülék alján található görgőkkel nagyon könnyen máshova helyezhető, odébb tolható.
Mivel sok esetben a nagy légterek kicsit zegzugosak, ezért a hatékony légtisztításhoz szükség lehet arra, hogy ne fix helyen üzemeljen a P710 légtisztító, s a mozgatásában előnyt jelent, hogy könnyen gurítható.

Válasszon az igényeire, helyiségméretére szabott BONECO HEPA szűrős légtisztítási megoldást, ismerje meg a BONECO teljes légtisztító választékát!
Válassza az egészséges levegőt, válassza a BONECO-t!

 

Technikai adatok:

Hálózati feszültség:

220-240 V / 50 Hz

Teljesítményfelvétel:

0,5 – 66 W

Max légszállítás: 800 m3/h

Légtisztítási képesség szálló por:

720 m3 CADR

Légtisztítási képesség VOC gázok 227 m3/h CADR

Javasolt max. helyiségméret:

75 m2 – 200 m2

Méretek:

 

magasság:

769 mm

szélesség:

390 mm

mélység:

360 mm

Súly:

15,8 kg

Működési zajszint:

37 – 66 dB(A)

3 év garancia