Vélemények Hírek Videók Rólunk GYIK Oldaltérkép Terméktámogatás Kapcsolat

Boneco - az elérhető svájci minőség

Boneco

Vásárlói vélemények

"Polgári lakásban lakom, s porallergiám van. S ezt a betegséget nem tartják betegségnek. Csak az tudja, hogy mennyit lehet szenvedni tőle, aki maga is megtapasztalta. A környezetem, s még az orvosok is azt mondják, hogy nyafogok. Már a doktornőmnek is ajánlottam ezt a készüléket, hogy gyógyszerek helyett ilyet írjon fel, mivel e párásítóval kombinált légtisztító (AOS 2071) bekapcsolása után 2 nappal a szenvedésem enyhült,...

Dr. Lesz Tamás - Budapest

összes vélemény »
Terméktámogatás

Nem találja a használati utasítást? Töltse le a termékeinkhez tartozó ismertetőket!

Nem találja használati utasítását, BONECO, vagy AIR-O-SWISS párásító-, vagy légtisztító készülékéhez? Gondja támadt a megvásárolt BONECO vagy AIR-O-SWISS párásító vagy légtisztító használata során? Válassza ki a listából, az Ön által kiszemelt párásító, vagy légtisztító készüléket, és töltse le INGYENESEN a hozzá tartozó termékismertetőt, használati utasítást!

Webshop

Ön is egy ilyen termékre vágyik?

Akkor nincs más dolga mint ide kattintani!

Itt szerezheti
meg

Boneco F120

AIR SHOWER ventilátor

270°- ban forgatható fej
3 csendes ventilátor fokozat
RedDot formatervezési díjas
Hálószobába is ideális választás

Raktárról azonnal rendelhető

Ár: 36 990 Ft


KINEK AJÁNLJUK

Felfrissülésre vágyik?
Bízza az enyhülést egy BONECO AIR SHOWER ventilátorra!

Tikkasztó nyári meleg van. Hiába nyitja ki az ablakot, nem „mozog" a levegő. Nincs otthon klímája? Jól esne egy kis felfrissülés? Egy kis „légzuhany"?

Képzelje el, ahogy otthonát átjárja egy kellemes fuvallat. Milyen érzés?

A csendes formatervezett BONECO ventilátor elhozhatja otthonába, munkahelyére ezt a csodálatos felfrissülés érzését. Nem kell tovább tűrnie a meleggel járó kellemetlenségeket!

Hogyan változtathatja meg életét egy BONECO F120 AIR SHOWER ventilátor?
Más mint a többi ventilátor?

A ventilátorfej speciálisan 270 fokban manuálisan állítható. A forgólapátok által keltett légmozgás megszünteti a hideg-meleg zónákat. A ventilátor kellemes fuvallata a legelrejtettebb helyekre is eljut. Pár percen belül élvezheti a frissítő légmozgást. A ventilátort azonnal beüzemelheti. Nem kell szerelőre várnia, mint a klímánál.

A piacon kapható legtöbb ventilátor feje vagy nem állítható, vagy az ún. oszcilláló mozgással, illetve jobbra-balra forgással működik, vagyis vízszintes irányban fújják a levegőt.

A BONECO AIR SHOWER F120 ventilátorfeje azonban 270 fokban állítható, a „tölcsér alakú légzuhany" jóval hatékonyabban átmozgatja a beltéri levegőt.

Fordíthatja függőlegesen felfelé, jobbra, balra vagy akár lefelé is, döntse el, hogy Önnek melyik a legjobb! Nincs húzat érzés a helyiségben csak a lágy fuvallat.


A BONECO AIR SHOWER F120 egy többfunkciós ventilátor, különösen nagy szabadságot ad használójának. Intenzív fokozatra kapcsolva szellőztető ventilátorként rendkívül hatékonyan átmozgatja a beltéri levegőt. Alacsonyabb fokozaton használva pedig a levegő kellemesen „szétterül" a helyiségben, olyan mintha egy lágy zuhany.

A legtöbb ventilátor hangos, zavaró lehet alvás és munka közben. A BONECO F120 AIR SHOWER ventilátor biztosan nem fogja zavarni működés közben, igazi csendestárs.

A forgató ventilátorfejnek, a speciális előlapnak és a nagyobb ventilátorlapátoknak köszönhetően egy adott helyiségben egyenletesebb légeloszlás biztosít. Természetes légmozgás élményével ajándékozza meg Önt. Három ventilátor fokozat közül választhat. Olyan mint egy frissítő légzuhany! Próbálja ki!

BONECO TIPP: Ha szellőztet, akkor kapcsolja a ventilátort a legmagasabb fokozatra, így a levegő gyorsabban kicserélődik a helyiségben.

A könnyű ventilátort egyszerűen áthelyezheti az egyik helyiségből a másikba. A svájci formatervezésű egyedi megjelenésű ventilátor otthona dísze is lehet. A készülék igényes megjelenése mellett biztonságos is. A masszív lábazat stabilitást és a speciális előlap, ami a ventilátorlapátokat védi jobb és hatékonyabb légáramlást biztosít.

Tudta, hogy egy ventilátorral a klímaberendezés, légtisztító és párásító hatékonyságát is növelheti?

A BONECO ventilátor tökéletes választás lehet kisebb-nagyobb nappalikba és hálószoba, irodákba, közösségi helyekre. Hatékonyan átmozgatja a levegőtlen alagsorok és pincék levegőjét is.

Mért ajánljuk a F120 AIR SHOWER ventilátort?

  • növeli a klímaberendezés hatékonyságát,
  • növeli a légtisztító és párásító készülék hatékonyságát,
  • javítja télen a fűtés hatékonyságát,
  • növeli a szellőztetés hatékonyságát,
  • csendesen működik a legkisebb fokozaton,
  • egyedi különleges formavilága minden helyiségben jól mutat,
  • több fokozatos ventilátor,
  • magas teljesítmény a legnagyobb fokozaton.
HOGYAN MŰKÖDIK

 

- 270°- ban forgatható fej (egyedülálló megoldás) rendkívül sokoldalú felhasználást tesz lehetővé,

- speciális előlap kialakítás a jobb légáramlásért és a biztonságért,

- masszív stabil lábtartó rész egykaros aszimmetrikus kivitel

Tapasztalja meg Ön is a "saját bőrén" a frissítő légzuhany hatását!

 

Feszültség:

220-240V 50Hz

Teljesítmény:

20W ( max.)

Légszállítás max

610m3/óra

Légsebesség:

4,1m/sec

Zajszint:

39 - 55dB dB(A)

Ventilátorlapát:

150mm

Méret:

27,8 x 27,8 x 54 cm

Súly:

2,9 kg

Garancia: 1 év