Vélemények Hírek Videók Rólunk GYIK Oldaltérkép Terméktámogatás Kapcsolat

Boneco - az elérhető svájci minőség

Boneco

Vásárlói vélemények

"A készüléket három éve használjuk, nagyon meg vagyunk elégedve vele. Mielőtt megvettük a készüléket, olcsóbb alap ultrahangos készüléket használtunk; a gyerekek folyamatosan betegek voltak és állt a víz a készülék körül. Amióta az Air-O-Swiss 2051 készüléket használjuk, teljesen elmúlt a köhögés, a páratartalmat tökéletesen tartja"

Hokkyné Baktai Adrienn - Budaörs

összes vélemény »
Terméktámogatás

Nem találja a használati utasítást? Töltse le a termékeinkhez tartozó ismertetőket!

Nem találja használati utasítását, BONECO, vagy AIR-O-SWISS párásító-, vagy légtisztító készülékéhez? Gondja támadt a megvásárolt BONECO vagy AIR-O-SWISS párásító vagy légtisztító használata során? Válassza ki a listából, az Ön által kiszemelt párásító, vagy légtisztító készüléket, és töltse le INGYENESEN a hozzá tartozó termékismertetőt, használati utasítást!

Webshop

Ön is egy ilyen termékre vágyik?

Akkor nincs más dolga mint ide kattintani!

Itt szerezheti
meg

Boneco 2261

HEPA filteres légtisztító

Ionizátor
Távirányító
Működési idő szabályzás
Aktív szénszűrő
99,97 % hatékony HEPA filter
Komoly légúti allergiára is

Kifutott termék, nem rendelhetőTekintse meg videóinkat

KINEK AJÁNLJUK

A BONECO 2261 légtisztító ÖNNEK AJÁNLJUK ha:

 • pollen allergia, házipor allergia, asztma vagy más légúti allergia tüneteit szeretné enyhíteni
 • nem allergiás viszont tisztában van a levegő szennyezettségével és szeretné, hogy legalább otthonában legyen tiszta, és egészséges a légkör
 • valódi, hatékony légtisztításra vágyik
 • fontos az ionizátor, időzítő, távirányító
 • a padlófűtés miatt alig lehet levegőt kapni a szálló por miatt

 


A BONECO 2261 HEPA filteres légtisztító ÖNNEK NEM AJÁNLJUK ha:

 • vendéglátó egységben szeretné használni a légtisztítót
 • szűrőbetét nélküli készüléket szeretne
 • mérgező gázok, vegyszerek kiszűrésére szeretné használni
 • nem megoldott a szűrők havi karbantartása (pl. munkahelyeken nincs felelőse)
 • egy olcsó, kicsi és gyenge teljesítményű légtisztító segítségével kívánja megoldani a problémáját
HOGYAN MŰKÖDIK
 • nagy hatékonyságú HEPA filter, és egy aktív szénszűrő biztosítja a tiszta és szagtalan levegőt otthonában
 • max 30 m2-ig (85 m3)-ig tisztítja a levegőt
 • a háromfokozatú ventilátor, max 130 m3 levegőt tud megmozgatni óránként
 • a készülék kezelőpaneljén, és a távirányítón is beállíthatók a funkciók
 • az időzítőn 1-8 óráig tudjuk beállítani a működési időt
 • az ionizátorral fokozhatjuk a légtisztító hatékonyságát
 • a magas minőségű HEPA szűrőnek köszönhetően, a levegőben található szennyeződések (por, gombaspóra, pollen, baktérium, vírus, szmog) 99,97 %-át megszűri, így súlyos allergia, asztma esetén kifejezetten javasolt a használata
 • az aktív szénszűrő megfelelően gondoskodik a dohányfüst, vagy pl. a főzésnél keletkező szagok semlegesítésében
 • alacsony fogyasztás jellemzi
 • karcsú formatervezésének köszönhetően, kis helyen is elfér
 • hosszú élettartam és vevő elégedettségi GARANCIA

 

A BONECO 2261 légtisztító készülék elegáns külseje mögött, nagyhatékonyságú, és nagyfelületű HEPA szűrő, és aktív szénszűrő található! 
A HEPA szűrő a High Efficiency Particulate Air Filters angol kifejezés rövidítése, nemzetközileg bevizsgált és elismert 99,97%-os hatékonyságú szűrést biztosít.

A BONECO 2261 légtisztító készülék, nagy felületű HEPA szűrővel rendelkezik, 30m2-es (85m3) helyiségbe ajánlott, így biztosítva a valóban hatékony légtisztítást.
Számolja ki, gondolja meg, hogy hány légköbméter levegőjű zárt térben szeretné használni. Fontos, hogy az egybenyíló helyiségeket, boltíves részeket egy légtérnek számítsa. Nem mindegy az sem, hogy a későbbiekben milyen ventilátor fordulaton fogja használni.A BONECO 2261 három ventilátor fokozattal rendelkezik. Természetesen a legnagyobb fokozaton képes a legtöbb levegőt átmozgatni, éjszakára állítsa a legkisebb üzemmódba. Így is hatékony, és egész éjjelre biztosítja a nyugodt, allergiamentes alvást.


A BONECO 2261 légtisztítóban található szűrők, tökéletesen kiegészítik egymást!
A levegő először a mosható előszűrőn halad át, mely a nagyobb szöszöket, hajszálakat felfogja. Tisztítása porszívóval és vizes lemosással ajánlott, hogy a HEPA filter valóban hatékony munkát végezhessen.
Ez után a levegő áthalad a nagyfelületű HEPA szűrőn. A bevizsgált, tesztelt BONECO HEPA filter megszűri a levegőben található szinte összes szennyeződést, 0,3 mikrométerig. (port, pollent, virágport, gombát, spórákat, baktériumokat, vírusokat, szmogot, hamut, dohányfüstöt s még a vörös iszapot is.) 
Az aktív szénszűrő megköti a légnemű, levegőt szennyező alkotókat, semlegesíti egyúttal a kellemetlen szagokat, például a dohányfüstöt, ételszagot, formaldehideket és az ózont.


A BONECO 2261 légtisztító ionizátorral rendelkezik, mely még jobban besegít a levegő tisztításában, mivel negatív töltéssel ruházza fel a levegőben szálló szennyeződéseket, így a föld felszíne felé igyekezvén, a légtisztító eredményesebben be tudja szívni azokat.


Miért lenne fontos, hogy minden háztartásban megtalálható legyen a BONECO 2261 HEPA filteres légtisztító?


A probléma nem is ott kezdődik, hogy valaki allergiás, vagy asztmás- bár vásárlóink többsége a hirtelen kialakult pollenallergia miatt választja BONECO 2261 légtisztítót.

Gondoljon bele, hogy ha hazamegy otthonába, és tavasszal, nyáron, vagy a téli szmogriadóban kinyitja az ablakot egy kis szellőztetésre, úgy érzi nem gond, hisz jön be a friss levegő. Igen ám, de az utcai, lakáson kívüli levegő tele van pollenekkel, rosszabb esetben szmoggal, szállóporral. A szellőztetés után, ahogy becsukja az ablakot, bezárja a lakásba az összes, szellőztetés alatt beömlött szennyeződést. Ez az egyébként nem allergiás egyéneknél is okozhat szemviszketést, enyhe orrfolyást, tüsszögést, ám az igazán allergetizáló hatást az éjszakai alvásnál okozhatja.


Ezért, az amúgy egészséges embereknél, gyermekeknél is fontos lenne, hogy használjanak otthonukban, vagy munkahelyükön légtisztító berendezést.


A BONECO 2261 légtisztító időzítőjét be tudja állítani (1,2,4,8 órára), ha nem szeretné, hogy egyfolytában működjön. Bár a hatékony légtisztítás miatt, célszerű folyamatosan működtetni, fogyasztása annyira alacsony, hogy nem okoz a háztartásra nézve többletköltséget.

 

A kis méretű, minden funkciót tartalmazó távirányító szolgálja a valódi kényelmet, akár az ágyból, kanapéról is szabályozni lehet a légtisztító működését.


Tisztítása nagyon egyszerű, koszolódástól függően, az előszűrőt időközönként le kell porszívózni, és átmosni. Fontos, hogy a HEPA szűrőt nem szabad mosni, azonban heti egyszer célszerű átporszívózni.

A HEPA és a szénszűrő cseréje, egy átlagos levegőjű lakásban évente szükséges, azonban ha gyakran készülnek olajos, erős szagú ételek, erősen dohányoznak, vagy a szomszédban építkeznek, a szűrők cseréjének szükségessége, hamarabb is bekövetkezhet. Ennek általános jelei az elszíneződés, illetve a szagosodás.

 

A szűrők rendszeres cseréje, alapvetően fontos a higiénikus működéshez!

 

Technikai adatok:


Plaston Ag. Svájc
Hálózati feszültség: 220-240 V / 50 Hz
MAx. teljesítményfelvétel: 45 W
Keringetett légmennyiség 3. fokozatban: 130 m3/óra
Max. helyiségméret: 30 m2 / 85 m3
Méretek: 380 x 160 x 465 mm
Üres súly: 3,9 kg
Üzemi zaj I. fokozatban 25 dB (A)
Tartozék: HEPA szűrő, Aktív szénszűrő