Vélemények Hírek Videók Rólunk GYIK Oldaltérkép Terméktámogatás Kapcsolat

Boneco - az elérhető svájci minőség

Boneco

Vásárlói vélemények

"2006 telén született Anna lányunk. Mivel a kicsi miatt gyakran melegebben kellett tartani a lakást, hamar száraz lett a levegő. Egyik éjjel hallottam, ahogy a lányom enyhén sípolva lélegzik alvás közben. Azonnal mentem és utánanéztem a légpárásító kínálatnak az Interneten. Sokféle termék megtekintése után egy BONECO ultrahangos légpárásítót választottam, amit azóta sem bántam meg. Megfelelő karbantartás mellett tényleg...

Ferenczi Viktor - Piliscsaba

összes vélemény »
Terméktámogatás

Nem találja a használati utasítást? Töltse le a termékeinkhez tartozó ismertetőket!

Nem találja használati utasítását, BONECO, vagy AIR-O-SWISS párásító-, vagy légtisztító készülékéhez? Gondja támadt a megvásárolt BONECO vagy AIR-O-SWISS párásító vagy légtisztító használata során? Válassza ki a listából, az Ön által kiszemelt párásító, vagy légtisztító készüléket, és töltse le INGYENESEN a hozzá tartozó termékismertetőt, használati utasítást!

Webshop

Ön is egy ilyen termékre vágyik?

Akkor nincs más dolga mint ide kattintani!

Itt szerezheti
meg

Boneco 2055

Légmosó elektrosztatikus antracit

Párásító, és légtisztító
Nincs cserélendő filter
Hatékonyabb légtisztítás
Egyenként is cserélhető tárcsák
Antibakteriális ezüstrendszer
Aromaterápia

Kifutott termék, nem rendelhető


KINEK AJÁNLJUK

A BONECO 2055 légmosót KINEK AJÁNLJUK?

 • azoknak, akik egyszerű párásítási és légtisztítási megoldásra vágynak
 • allergia, vagy asztma esetén fontos, hogy az optimális páratartalom mellett a levegő megfelelően tisztítva is legyen az allergén anyagoktól, méghozzá sokkal hatékonyabban, mint a többi légmosónál
 • azoknak, akik idegenkednek a további beruházástól, így olyan párásítóra vágynak, melyben nem kell cserélni a szűrőket
 • akiknek igényük van a profi mérnöki munka különleges termékeire, azonban nem kedvelik a bonyolultan programozható légmosó készülékeket
 • akiknél nagyon magas a víz ásványianyag tartalma, így nehezen megoldható ultrahangos párásító üzemeltetése
 • azoknak, akik padlófűtéses, padlószönyeges lakásban laknak
 • Önnek, ha már vásárolt alacsonyabb árban, kis méretű párásítót, és nem oldotta meg igazán a problémáját, így szeretne a megbízhatósághoz, hathatós minőséghez fordulni


A BONECO légmosót kinek NEM ajánljuk?

 • azoknak a kisgyermekes családoknak, akiknél szempont, hogy Salvus vízzel is tudjanak inhalálni a párásítás mellett
 • a légúti allergia súlyos tünetei, és házipor allergia esetén nem légmosót hanem HEPA filteres légtisztító készüléket javaslunk
 • akik többletfunkcióként szeretnének használni időzítőt, szeretnék látni az aktuális páraszintet egy kijelzőn, egyszóval akik digitális légmosóra vágynak
 • azoknak, akiknél nem megoldott a párásító heti karbantartása (pl. munkahelyeken nincs felelőse)
 • azoknak, akik egy olcsó, kicsi méretű párásítóval kívánják a párásítást megoldani, s a fejlett technológiára, nagy hatásfokra, hosszú élettartamra nincs igényük
HOGYAN MŰKÖDIK
 • egyszerű és hatékony kombi megoldás a levegő párásítására és tisztítására
 • hatékony légtisztítás, párásítás 2-5 dl/ óra teljesítménnyel, max 50 m2-hez (140 m3-ig)
 • padlófűtés esetén a párásítási hatékonyság a többszörösére nő, akár egy egész lakás optimális páraszintjét elérheti a BONECO légmosókkal
 • aromaterápiára is alkalmas
 • az elektrosztatikus rendszernek köszönhetően, a légtisztítás sokkal hatékonyabb
 • svájci mérnökök által tervezett, több mint 10 éves kutatómunka eredménye
 • nincsen benne cserélendő szűrőbetét, így nem igényel több beruházást, hosszú távon gazdaságosabb
 • tárcsái hatékonyan párásítanak, a levegőben tisztítja többek közt a szállóport, polleneket, állatszőrt, az elektrosztatikus rendszer miatt, sokkal hatékonyabban
 • a természetes párolgás elvén, teljesen automatikusan szabályozza a helység optimális páraszintjét
 • az egyik legújabb technológia, rendelkezik az Európai Allergiakutató Alapítvány (ECARF) ajánlásával
 • csendes, rendkívül halk üzemelés
 • a tárcsák rendszeres tisztítást igényelnek, azonban karbantartásuk egyszerű, és gazdaságos
 • nagyon alacsony fogyasztás jellemzi
 • nem fúj ki vízcseppeket, és vízkövet, így magas ásványianyag tartalmú vízhasználatnál ideális
 • a megfelelő, higiénikus működés érdekében a BONECO tartozékként adja az Ionizáló Ezüstrudat
 • hosszú élettartam és vevő elégedettségi GARANCIA

A BONECO 2055 típusú légmosó, a párásító-légtisztítók között igen közkedvelt.

Az BONECO 2055 légmosó egyedülállósága abban rejlik, hogy a beszívott levegőt elektrosztatikusan  feltölti, így a 16 tárcsára sokkal eredményesebben rátapadnak a levegőben található szemcsék, megsokszorozva ezzel, a légtisztító hatást.

Aromaterápiára is van lehetőség, a kis rózsaszín kehelybe egy illóolajjal átitatott vattapamacsot lehet elhelyezni. FONTOS, hogy a vízbe, a tartályba az olaj ne kerüljön bele!

A különleges tárcsák hosszú, alapos mérnöki munka eredményei.
A légmosó alsó tartályába adagolja a vizet, ahol a tárcsák lassan forognak. A légmosó tárcsáinak speciális felületén filmszerűen megtapad a víz, mely a ventilátor segítségével könnyedén elpárolog. Ez a forgás és a levegő beszívása pedig biztosítja a hatékony légtisztítást, mivel a tárcsákon megtapadnak a porszemek, pollenek, allergén anyagok, és belemossák azokat a vízbe.

A légmosó  páraszintszábályzása

A BONECO 2055 légmosó nem rendelkezik elektromos páramérővel, a természetesség elvén szabályozza a helység optimális páraszintjét. Minél nedvesebb levegőt szív be a légmosó, annál kevésbé tud a tárcsákról elpárologni a víz. így biztosítja 50 nm-ig, az optimális, 50-60 % közötti páraszintet.

A BONECO légmosókból nem távozik látványosan a pára, a természetes, porlasztás nélküli párásításnak köszönhetően, a légmosók nem fújnak ki vízkövet, így magas ásványianyag tartalmú csapvíz használata mellett is javasolt. Persze az utóbbi esetben szükség lehet a tárcsák gyakoribb, heti rendszeres, ecetes tisztítására.

A BONECO légmosó karbantartása

A tisztítás, karbantartás nagyon egyszerű, a légmosót vízzel átöblített alsó tartályába kell beleönteni a 20 %-os ecetet (ha érzékeny az erős szagokra, akkor javasoljuk Calc Off használatát) és a tárcsákat a helyére téve, néha meg kell forgatni a tartályban őket. FONTOS: a készüléket ne működtesse ecettel, és ne használjon más vízkőtelenítő folyadékot a fentieken túl!

Amennyiben annyira elvízkövesedtek a tárcsák, hogy az egyszerű áztatás nem segít, a tárcsákat könnyedén, egyenként leszedeti a középső tartóról, és így beáztatva őket egy vödörben, hatékonyabb lesz a vízkőmentesítés!

Ha házilag nem tudja megoldani a tárcsák vízkőtelenítését, hívjon minket, szakszerevízünk elvégzi a karbantartási feladatokat!

Hogyan használja a légmosó légtisztító készülket

Az alacsony fogyasztás miatt, és a megfelelő légtisztítás, párásítás érdekében ajánlatos a légmosót folyamatosan működtetni. Így csak a víz pótlásáról és a légmosó tisztításáról kell megfelelően gondoskodnia, és élvezheti a tiszta, optimális páratartalmú levegőt otthonában!

Amennyiben hosszabb távra mennek el otthonról, hétvégi pihenésre, vagy nyaralásra, természetesen nem kell működnie a légmosónak, ebben az esetben a légmosót megfelelően ki kell tisztítani, és szüneteltetheti a használatát.

A BONECO gondoskodik a higiénikus működésről!

A hosszú távú, és gazdaságos megoldás, mely híven tükrözi a BONECO minőséget, az Ionizáló Ezüstrúd (ISS, 7017). Az ISS rúdból fokozatosan oldódó ezüst ionok, megakadályozzák a mikrobák elszaporodását, antibakteriális hatást nyújtanak a légmosó tartályában, biztosítja a higiénikus működést! Az optimális hatás elérése érdekében, cseréje évente szükséges.

A BONECO 2055 légmosót a téli időszakban, radiátoros, vagy konvektoros fűtés esetén, max. 50 m2-ig ajánljuk, egy ekkora helységnek biztosítja az optimális páraszintet, és megfelelően tisztítja a levegőt. Padlófűtés esetén, a földre lehelyezve, azonban növeli a víz párolgásának hatékonyságát, ez esetben akár az egész lakás hatékony párásítására alkalmas.

Hangtalan működése miatt, hálószobába is javasoljuk.
A légmosó karbantartása rendkívül egyszerű, kéthetente javasolt a tartály belső, ecetes, vagy CalcOff al történő tisztítása, és az ezüstrúd évenkénti cseréje.

A BONECO 2055 légmosó légtisztító müszaki adatai

Hálózati feszültség 230V / 50Hz
Teljesítmény 24W
Párásító képesség 3-5dl/h
Javasolt szoba méret max. 50m2, 140m3
Zajszint <25/43dBA
Víztartály 4,5+3 l
Méretek 38 x 32 x 42,5 cm
Súly (üresen) 5,9 kg
Elektromos vezeték hossza 2 m