Vélemények Hírek Videók Rólunk GYIK Oldaltérkép Terméktámogatás Kapcsolat

Boneco - az elérhető svájci minőség

Air-O-Swiss

Vásárlói vélemények

"Két párásító készülékkel rendelkezem. Az egyik a Boneco 7136-os, a másik az AOS 2051-es. Kezdetben a 7136-os készüléket használtam, melyről kiderült, nem erre a légtérre és nem folyamatos üzemelésre való. A cég igen kedves munkatársa (Berkesné Zsuzsa) segítségével kiválasztottuk a légtérnek és folyamatos működésnek megfelelő készüléket, mely a 2051-es lett. A készüléket 2007-ben vásároltam, a fűtési szezonban folyamatosan...

Mata Magdolna - Budapest

összes vélemény »
Terméktámogatás

Nem találja a használati utasítást? Töltse le a termékeinkhez tartozó ismertetőket!

Nem találja használati utasítását, BONECO, vagy AIR-O-SWISS párásító-, vagy légtisztító készülékéhez? Gondja támadt a megvásárolt BONECO vagy AIR-O-SWISS párásító vagy légtisztító használata során? Válassza ki a listából, az Ön által kiszemelt párásító, vagy légtisztító készüléket, és töltse le INGYENESEN a hozzá tartozó termékismertetőt, használati utasítást!

Webshop

Ön is egy ilyen termékre vágyik?

Akkor nincs más dolga mint ide kattintani!

Itt szerezheti
meg

Air-O-Swiss 2255

Légtisztító és párásító, légmosó

Automatikus páraszint szabályzás
Párásít, és tisztítja a levegőt
Cserélendő szűrőbetét nélkül
Vízszintérzékelő, automata kikapcsolás

Kifutott termék, nem rendelhető


KINEK AJÁNLJUK

Az AIR-O-SWISS 2255 légmosót ÖNNEK AJÁNLJUK, ha:

 • egyszerű párásítási és légtisztítási megoldásra vágyik
 • allergia, vagy asztma miatt fontos, hogy az optimális páratartalom mellett a levegő megfelelően tisztítva is legyen az allergén anyagoktól
 • olyan párásítót szeretne, melyben nem kell cserélni a szűrőket
 • igényli a profi mérnöki munka kifinomult termékét, azonban nem kedvelik a bonyolultan programozható eszközöket
 • nagyon magas a víz ásványianyag tartalma, így más párásító használata nem gazdaságos
 • a csapvíz minősége nem megfelelő, vagy kútvízzel használná a légmosót.AIR-O-SWISS 2255 légmosót ÖNNEK NEM AJÁNLJUK, ha:

 • a párásítás mellett szeretne Salvus vizet inhalálni
 • a házipor kiszűrésére szeretné használni. A házipor ellen a HEPA filteres légtisztító javasoljuk
 • a dohány füstöt szeretné kiszűrni a levegőből. HEPA filter a megoldás, aktív szénszűrővel
 • szeretné nyomon követni a páraszint alakulását a légmosó kijelzőjén, szeretne timert, páramérőt, egyszóval ha digitális készülékre vágyik
 • nem megoldott a párásító heti karbantartása (pl. munkahelyeken nincs felelőse)
 • azoknak, akik egy olcsó, kicsi méretű párásítóval kívánják a párásítást megoldani, s a fejlett technológiára, nagy hatásfokra, hosszú élettartamra nincs igényük
HOGYAN MŰKÖDIK
 • egyszerű és hatékony kombi megoldás a levegő párásítására és tisztítására
 • hatékony légtisztítás, párásítás 2-5 dl/ óra teljesítménnyel, max 50 m2-hez (140 m3-ig)
 • padlófűtés esetén a párásítási hatékonyság a többszörösére nő, akár egy egész lakás optimális páraszintjét elérheti a légmosóval
 • nincsen benne cserélendő szűrőbetét, így nem igényel több beruházást, hosszú távon gazdaságosabb
 • a svájci gyártó európai üzemében készült
 • tárcsái hatékonyan párásítanak, és a levegőben tisztítja többek közt a szállóport, polleneket, állatszőrt
 • a természetes párolgás elvén, teljesen automatikusan szabályozza a helység optimális páraszintjét
 • az egyik legújabb technológia, rendelkezik az Európai Allergiakutató Alapítvány (ECARF) ajánlásával
 • csendes, rendkívül halk üzemelés
 • a tárcsák rendszeres tisztítást igényelnek, azonban karbantartásuk egyszerű, és gazdaságos
 • nagyon alacsony fogyasztás jellemzi
 • nem fúj ki vízcseppeket, és vízkövet, így magas ásványianyag tartalmú vízhasználatnál ideális
 • a megfelelő, higiénikus működés érdekében az Ionizáló Ezüstrúd alapfelszereltség
 • hosszú élettartam és vevő elégedettségi GARANCIA

 

 

A különleges tárcsák hosszú, alapos mérnöki munka eredményei. A légmosó alsó tartályába adagolja a vizet, ahol a tárcsák lassan forognak. A légmosó tárcsáinak speciális felületén filmszerűen megtapad a víz, mely a ventilátor segítségével könnyedén elpárolog. Ez a forgás és a levegő beszívása pedig biztosítja a hatékony légtisztítást, mivel a tárcsákon megtapadnak a porszemek, pollenek, allergén anyagok, és belemossák azokat a vízbe.

 

Az AIR-O-SWISS 2255 légmosó nem rendelkezik elektromos páramérővel, a természetesség elvén szabályozza a helység optimális páraszintjét. Minél nedvesebb levegőt szív be a légmosó, annál kevésbé tud a tárcsákról elpárologni a víz. így biztosítja 50 nm-ig, az optimális, 50-60 % közötti páraszintet.

 

Az AIR-O-SWISS légmosókból nem távozik látványosan a pára, a természetes, porlasztás nélküli párásításnak köszönhetően, a légmosók nem fújnak ki vízkövet, így magas ásványianyag tartalmú csapvíz használata mellett is javasolt. Persze az utóbbi esetben szükség lehet a tárcsák gyakoribb, heti rendszeres, ecetes tisztítására.

 

Az automatikus vízszint kapcsoló még kényelmesebbé teszi a légmosó használatát. A légmosó a vízbe gyűjti össze a szennyeződéseket ezért fontos, hogy ne fogyjon el a víz a tartályból. A 2255 légmosó kikapcsol ha elfogyott a víz. 
Ez a légmosó kapcsológombja mellet a működésellenőrző LED-en jól látható: zöldről pirosra vált. 
Ha feltölti vízzel, automatikusan elindul a légmosó és a LED zöldre vált.

 

A tisztítás, karbantartás nagyon egyszerű, a légmosó vízzel átmosott alsó tartályába kell beleönteni a 20 %-os ecetet (ha érzékeny az erős szagokra, akkor javasoljuk Calc Off használatát) és a tárcsákat a helyére téve, néha meg kell forgatni a tartályban őket. FONTOS: a légmosót ne működtesse ecettel, és ne használjon más vízkőtelenítő folyadékot a fentieken túl!

Amennyiben annyira elvízkövesedtek a tárcsák, hogy az egyszerű áztatás nem segít, a tárcsákat könnyedén, egyenként leszedheti a középső tartóról, és így beáztatva őket egy vödörben, hatékonyabb lesz a vízkőmentesítés!

Ha házilag nem tudja megoldani a tárcsák vízkőtelenítését, hívjon minket, szervizünkben elvégezzük a karbantartási feladatokat!

 

Az alacsony fogyasztás miatt, és a megfelelő légtisztítás, párásítás érdekében ajánlatos az AIR-O-SWISS 2255 légmosót folyamatosan működtetni. Így csak a víz pótlásáról és a légmosó tisztításáról kell megfelelően gondoskodnia, és élvezheti a tiszta, optimális páratartalmú levegőt otthonában!

 

Amennyiben hosszabb távra mennek el otthonról, hétvégi pihenésre, vagy nyaralásra, természetesen nem kell működnie a légmosónak, ebben az esetben a légmosót megfelelően ki kell tisztítani, és szüneteltetheti a használatát.

 

Az AIR-O-SWISS gondoskodik a higiénikus működésről!

A hosszú távú, és gazdaságos megoldás, mely híven tükrözi a svájci gyártó filozófiáját, az Ionizáló Ezüstrúd (ISS, 7017).

Az ISS rúdból fokozatosan oldódó ezüst ionok, megakadályozzák a mikrobák elszaporodását, antibakteriális hatást nyújtanak a légmosó tartályában, biztosítják a higiénikus működést! Az optimális hatás elérése érdekében, cseréje évente szükséges.

 

Az AIR-O-SWISS 2255 légmosót a téli időszakban, radiátoros, vagy konvektoros fűtés esetén, max. 50 m2-ig ajánljuk, ekkora helységnek biztosítja az optimális páraszintet, és megfelelően tisztítja a levegőt.
Padlófűtés esetén, a földre lehelyezve, azonban növeli a víz párolgásának hatékonyságát, ez esetben akár az egész lakás hatékony párásítására alkalmas.

 

Csendes működése miatt, nagyobb hálószobába is javasoljuk.

A légmosó karbantartása rendkívül egyszerű, kéthetente javasolt a tartály belső, ecetes, vagy CalcOff al történő tisztítása, és az ezüstrúd évenkénti cseréje.

 

 

Technikai adatok:


Hálózati feszültség 230V / 50Hz
Teljesítmény 20W
Párásító képesség 3-5dl/h
Javasolt szoba méret max. 50m2, 140m3
Zajszint <25/33dB
A víz tartály 4+3 l
Méretek 380 x 320 x 425 mm
Súly (üresen) 5,9 kg