Vélemények Hírek Videók Rólunk GYIK Oldaltérkép Terméktámogatás Kapcsolat

Boneco - az elérhető svájci minőség

Rólunk

Vásárlói vélemények

"Mi az Önök Légtisztítóját (AOS1355) és Indukciós főzőlapját használjuk. Mindkettővel teljes mértékben meg vagyunk elégedve. A Légtisztító, most, a téli hónapokban szinte állandóan jár, a levegő párásítása érdekében. Az Indukciós főzőlap használata érezhetően csökkentette a villanyszámlánkat"

Héray József - Budapest

összes vélemény »
Terméktámogatás

Nem találja a használati utasítást? Töltse le a termékeinkhez tartozó ismertetőket!

Nem találja használati utasítását, BONECO, vagy AIR-O-SWISS párásító-, vagy légtisztító készülékéhez? Gondja támadt a megvásárolt BONECO vagy AIR-O-SWISS párásító vagy légtisztító használata során? Válassza ki a listából, az Ön által kiszemelt párásító, vagy légtisztító készüléket, és töltse le INGYENESEN a hozzá tartozó termékismertetőt, használati utasítást!

Webshop

Ön is egy ilyen termékre vágyik?

Akkor nincs más dolga mint ide kattintani!

Itt szerezheti
meg

Rólunk

1995 óta megtalálható a BONECO márka Magyarországon.

Az akkor még szűk piaci szegmensnek nyilvánuló párásítás az évek folyamán egyre elterjedtebb lett, köszönhetően marketing tevékenységünknek is, miszerint honfitársaink szemét igyekeztünk felnyitni a páratartalom fontosságára, s megismertetni a párásítás előnyeit.

Magyar magánszemélyek alapította  vállalkozásként –BONAIR BG Kft - importáljuk a svájci gyár párásító és légtisztító készülékeit.

A párásító és légtisztító berendezéseket teszteljük, saját magunk is használjuk, s alapos ismerettel rendelkezünk nemcsak a termékekkel kapcsolatosan, hanem a háztartásokban felmerülő párásítási, páramentesítési igények témakörében.

A BONECO és AIR-O-SWISS márkájú párásító és légtisztító készülékek Magyarországon már rengeteg család számára bizonyítottak.

Hálásak vagyunk, hogy több visszatérő ügyfél bizalmát élvezzük, amikor újabb és újabb helyiség levegőjét, páratartalmát szeretné optimális szinten tartani.

Sokan vannak olyanok is, akik felismerték a párásítás fontosságát, s beszereztek már különféle háztartási termékforgalmazó által kínált, megbízhatónak tűnő kínai csodát, ám a páratartalom alig változott vagy éppen tócsát, s vele bosszúságot, kárt okozott.

Amennyiben itt nem zárta le a párásítás lehetőségét, s kínálatunkból, tanácsaink alapján az ő életkörülményeihez, igényeihez megfelelő készüléket használt, örömteli és elégedett visszajelzéseket kaptunk. Fontos számunkra a visszajelzés, a vásárlóink ELÉGEDETTSÉGE.

Több ezer magyar család lélegezhetett fel, s menekült meg a megpróbáltatásoktól, amit a száraz levegő által kialakult egészségügyi panaszok okoztak.

Számunkra hatalmas örömöt jelent, ha segíthetünk a kruppos gyerekeken, s a joggal aggódó szülőkön. A cégen belül mindannyian mi magunk is szülők vagyunk, s igyekszünk ügyfeleinkhez is maximálisan megértőek, lojálisak lenni.

Saját életmódunkban is egyre inkább követjük a természetességet, s hívei vagyunk az egészséges táplálkozásnak,  holisztikus, alternatív gyógyászatnak is.

A Salvus víz jótékony hatását ötvözzük saját tapasztalatainkkal, amikor a BONECO ultrahangos párásítót inhalálásra, nyákoldásra ajánljuk Önnek.

Kialakíthat egy kis házi sóbarlangot a BONECO ultrahangos párásítóval Salvus ködöt előállítva, mellyel e csodás magyar gyógyvíz áldásos hatását élvezheti otthonában.

Ismerje meg az ideális páratartalmat,  természetes klímát, allergén-mentes levegőt lakásában, sőt a munkahelyén se nélkülözze azt!

Élvezze a komfortos légkört otthonában, egészítse ki választékunkból más háztartási készülékkel is. Ismerje meg a BONECO és AIR-O-SWISS párásító és légtisztító kínálaton túlmenően  grilljeinket, konyhai eszközeinket is! http://www.bonair.hu

Cégünk rendelkezik egy webáruházzal is, ahol  BONECO és AIR-O-SWISS készülékek akár házhoz szállítással is, kényelmesen beszerezhetők.

http://www.bonairshop.hu/