Vélemények Hírek Videók Rólunk GYIK Oldaltérkép Terméktámogatás Kapcsolat

Boneco - az elérhető svájci minőség

Probléma megoldása

Vásárlói vélemények

"Mi most már több mint másfél éve használjuk az Önöktől vásárolt készülékeket. A földszinten a nagyobb készülék /AIR-O-SWISS 2071/ biztosítja a megfelelő páratartalmat, és segít a lakásban keletkező szagok eltüntetésében is. Erről folyamatos visszajelzésünk is van, mert a digitális időjós készülék mosolygós fejecskével jutalmazza a lakás belső páratartalmát. Éppen harmadik gyermekünket vártuk, mikor a gyermekorvosunk és a...

Csasznek Imre és neje - MURMUCZOK KFT.

összes vélemény »
Terméktámogatás

Nem találja a használati utasítást? Töltse le a termékeinkhez tartozó ismertetőket!

Nem találja használati utasítását, BONECO, vagy AIR-O-SWISS párásító-, vagy légtisztító készülékéhez? Gondja támadt a megvásárolt BONECO vagy AIR-O-SWISS párásító vagy légtisztító használata során? Válassza ki a listából, az Ön által kiszemelt párásító, vagy légtisztító készüléket, és töltse le INGYENESEN a hozzá tartozó termékismertetőt, használati utasítást!

Webshop

Ön is egy ilyen termékre vágyik?

Akkor nincs más dolga mint ide kattintani!

Itt szerezheti
meg

Poros a levegő a lakásban...

A már felismert, kialakult asztmatikus probléma visszafojtására fontos az optimális páratartalmú, kellően párás levegő, valamint tiszta levegő.

Az asztma enyhítésére vagy elkerülésére használjon  párásítóval kombinált légtisztító készüléket. Válasszon a légmosó készülékek közül vagy az AIR-O-SWISS 2071 típust!

Általa hatékonyan megtisztíthatja a levegőt a káros részecskéktől: por, pollen, szmog, és kellemes klímát, megfelelő páratartalmú levegőt teremthet otthonában!

 

Így az asztma is jól „féken tartható”, s figyelje meg, hogy sokkal kevesebb porcicával találkozik, kevesebb por lesz a lakásban.

Tovább az AIR-O-SWISS 2071 adatlapjára >>