Vélemények Hírek Videók Rólunk GYIK Oldaltérkép Terméktámogatás Kapcsolat

Boneco - az elérhető svájci minőség

Légtisztítás

Vásárlói vélemények

"Az interneten pillanatok alatt megrendeltem ezt a légmosó készüléket (AOS1355), melyet rövid idő alatt meg is kaptam. Pár nap elteltével a lakásban a levegő a genfi tó melletti párás vízi levegőre emlékeztet, szoktam is mondani ismerősöknek, hogy nálam vízi levegő van. Érezhetően tisztább és páradúsabb lett a levegő, s ez volt számomra, illetve a papagájom számára a fontos, amiért a készüléket megvásároltam. Vettem már...

Koltainé Zoltán Judith - Kiskunhalas

összes vélemény »
Terméktámogatás

Nem találja a használati utasítást? Töltse le a termékeinkhez tartozó ismertetőket!

Nem találja használati utasítását, BONECO, vagy AIR-O-SWISS párásító-, vagy légtisztító készülékéhez? Gondja támadt a megvásárolt BONECO vagy AIR-O-SWISS párásító vagy légtisztító használata során? Válassza ki a listából, az Ön által kiszemelt párásító, vagy légtisztító készüléket, és töltse le INGYENESEN a hozzá tartozó termékismertetőt, használati utasítást!

Webshop

Ön is egy ilyen termékre vágyik?

Akkor nincs más dolga mint ide kattintani!

Itt szerezheti
meg

Légtisztítás

A lakásunkban, munkahelyünkön, ahol időnk nagy részét eltöltjük, az optimális páratartalom mellett, hasonlóan fontos, a levegő tisztasága. A jól szigetelt, műanyag nyílászárós lakásokban, nagyobb koncentrációban fordulnak elő az allergének, egy nagyobb szellőztetés után, mint a mezőn, vagy a réten.  Ezért nagyon fontos, hogy egészségünk érdekében, gondoskodjunk a levegő tisztításáról.

A BONECO és AIR-O-SWISS  légtisztító és légmosó készülékek segítik Önt a svájcihoz hasonló kellemes atmoszférához, biztosítják Önnek az egészséges, tisztább levegőt.

Igazán tiszta levegőt a HEPA szűrős légtisztítók folyamatos használatával tud elérni.

A helyiségmérethez igazodva választhat a kétféle méretű és felületű HEPA szűrős légtisztító berendezésből.

HEPA szűrős légtisztító

HEPA: nemzetközi rövidítés, a  High Efficiency Particulate Air Filter angol kifejezés rövidítése.

Nemzetközileg bevizsgált és elismert 99,97% hatásfokú szűrést biztosít, s a levegőben található 0,3 mikronnál nagyobb szennyeződéseket, részecskéket képes megkötni.

/A HEPA szűrőről bővebb infot a Wikipédiában találhat http://en.wikipedia.org/wiki/HEPA

A HEPA szűrős légtisztítók használata mindenki számára fontos lenne, aki tisztában van azzal, hogy mennyi kosztól óv meg minket a tüdőnk, s a környezetünk mennyire szennyezett. Kiváltképp veszélyeztettek, terheltek, akik városban  vagy légszennyezett környéken élnek (például manapság a Devecser környékiek, ahol a vörösiszap por kering a levegőben, s az amúgy tiszta levegőjű falvakban élők tüdejét is megterheli)

 

A légúti allergiában szenvedőknek különösképpen ajánlott a HEPA szűrős légtisztító használata, hiszen ha hatékonyan megszűri a zárt helyiség levegőjét, akkor a panaszai mérséklődnek, s nyugodtan tud pihenni.

A HEPA szűrők, a levegő 99,97 %-át megszűrik, azonban nagyon fontos a méretezés.

Mekkora felületű szűrő milyen légszállítás mellett mekkora levegőmennyiséget és mennyi idő alatt tud megszűrni. A hatékony légtisztítást szem előtt tartva a BONECO és AIR-O-SWISS légtisztító berendezések nagy felületű HEPA szűrővel rendelkeznek.

A porszívók, klímaberendezések HEPA szűrője jellemzően kis méretű, s csak nagy ventilátor fokozaton és hosszú időtartam után képesek a zárt helyiség levegőjét megszűrni.

Mindkét BONECO / AOS légtisztító készülék három ventilátor sebesség fokozattal rendelkezik, így a légszállítás és a helyiségméret függvényében döntheti el, melyik légtisztító az Ön számára megfelelő.

Mindkét HEPA szűrős légtisztító rendelkezik aktív szénszűrővel is, mely a szagok megkötésére szolgál.

A beszívott levegő áthalad a légtisztító két szűrőjén, ezáltal lesz házipor, szállópor, pollen, szmog, dohányfüst és ételszag -mentes  az adott helyiség levegője.

A BONECO 2261 légtisztító beépített ionizátora gondoskodik a levegő „frissítéséről” is.

Az ionizátor bekapcsolásával a BONECO légtisztító negatív ionokat bocsát ki a levegőbe, javítja annak minőségét, illetve a légtisztítás hatékonyságát.

 

Az AIR-O-SWISS 2071 HEPA filteres légtisztító, mely párásítással kombinált készülék. Így nedvesítő betétes párásító is egyben, azonban a két funkció különválasztható.

Az Ön döntése hogy egy időben optimalizálja a levegő páratartalmát és minőségét. /Amikor nincs szükség párásításra, akkor a víztartályokat nem tölti fel, s nedvesítő betétet se használjon/

Így egy készülékkel kialakíthatja pl. a nappalijában vagy irodájában az optimális levegőt.

Tovább a HEPA szűrős légtisztítóhoz >>

 

Légmosó

A légmosó készülékek az optimális páratartalomról gondoskodnak elsődlegesen.

Amennyiben szükség van párásításra, s a légmosó lelkét képező tárcsák forognak, úgy gondoskodik a légmosó a levegő szennyezettségének mérsékléséről is.

A BONECO és AIR-O-SWISS légmosók speciálisan kiképzett, nagy felületű tárcsákkal rendelkeznek. A nagy felület biztosítja mind a párásítás számára, mind pedig a légtisztítás számára a hatékonyságot. Ugyanis a lassan forgó nedves tárcsák magukhoz vonzzák a levegőben található port, nagyobb méretű szennyeződéseket, s ezek rátapadnak, majd az alsó tartályban öblítődnek le a tárcsákról.

A por, szöszök bekerülnek a vízbe, így a szennyezett víz kiöblítéséről rendszeresen gondoskodni kell. A víz baktérium mentesítéséről az ISS ezüstrúd gondoskodik.

A BONECO és AIR-O-SWISS légmosók innovatívak és formatervezettek, többféle kivitelből választhatja ki az igényeinek leginkább megfelelőt.

Ismerje meg a svájci BONECO és AIR-O-SWISS márkák légmosó vélasztékát!

Tovább a légmosókhoz >>