Vélemények Hírek Videók Rólunk GYIK Oldaltérkép Terméktámogatás Kapcsolat

Boneco - az elérhető svájci minőség

Hírek

Vásárlói vélemények

"Két párásító készülékkel rendelkezem. Az egyik a Boneco 7136-os, a másik az AOS 2051-es. Kezdetben a 7136-os készüléket használtam, melyről kiderült, nem erre a légtérre és nem folyamatos üzemelésre való. A cég igen kedves munkatársa (Berkesné Zsuzsa) segítségével kiválasztottuk a légtérnek és folyamatos működésnek megfelelő készüléket, mely a 2051-es lett. A készüléket 2007-ben vásároltam, a fűtési szezonban folyamatosan...

Mata Magdolna - Budapest

összes vélemény »
Terméktámogatás

Nem találja a használati utasítást? Töltse le a termékeinkhez tartozó ismertetőket!

Nem találja használati utasítását, BONECO, vagy AIR-O-SWISS párásító-, vagy légtisztító készülékéhez? Gondja támadt a megvásárolt BONECO vagy AIR-O-SWISS párásító vagy légtisztító használata során? Válassza ki a listából, az Ön által kiszemelt párásító, vagy légtisztító készüléket, és töltse le INGYENESEN a hozzá tartozó termékismertetőt, használati utasítást!

Webshop

Ön is egy ilyen termékre vágyik?

Akkor nincs más dolga mint ide kattintani!

Itt szerezheti
meg

Párásítás pára nélkül

Kínálat az van. Kedvére válogathat a párásítók között, melyek főként termékelőnyeikben és külső megjelenésükben versenyezhetnek egymással. A kínálatból talán minden igényre megtalálhatja a megoldást. Párásító készülék vásárlásakor tartsa szem előtt a kezelendő problémát, amire megoldást keresi. Tegye fel magának a kérdést: száraz a levegő, erre keresek megoldást? Egészségügyi problémám van, ennek a tüneteit szeretném enyhíteni? Hová fogom tenni a párásítót? Látogasson el mintaüzletünkbe és mi segítünk a válaszokban!


Párásításkor, látványos pára jelenik meg?

Két fajta párásítási eljárás létezik: melegpárásítás és a hidegpárásítás. Melyik eljárásnál látható a pára? A melegpárásítóknál és az ultrahangos párásítóknál a pára emberi szemmel látható módon kerül a levegőbe. Ám a hidegpárásítóknál a nedvesítőbetétes eljárással működő készülékeknél - légmosó - a pára nem látható, csak érezhető a párásításból adódó jótékony levegőminőség változás.

 

Melegpárásító: az ősi párásítási eljárás.


A melegpárásítás a legősibb párásítási eljárás. Régóta létező eljárás, már eleink is használták gyógyítási céllal a párásítást. A kivitelezése egyszerű: a víz felforralásával keletkező gőz, pára kerül a levegőbe. Régen különféle gyógyfüvek hozzáadásával gyógyításra is használták az így megjelenő párát. Ma is előszeretettel alkalmazott ez a párásítási módszer, a felső légúti megbetegedések tüneteinek – orrdugulás, köhögés – enyhítésére. A melegpárásító teljesen higiénikus és baktériummentes párát juttat a levegőbe, mellyel a levegő optimális páratartamát könnyedén helyreállíthatja, ezzel is csökkentheti a száraz levegő okozta egészségügyi problémák megjelenését. A melegpárásítóknál a kellemes langyos pára látható formában kerül a szoba légterébe.


Az ultrahangos párásító a divat a párásítók körében.


Az ultrahangos párásító a hidegpárásítók közé sorolható. Sokan szeretik és keresik ezen az elven működő párásítókat, melyek használatával hatékonyan helyreállíthatja egy adott helyiség relatív optimális páratartalmát. A látványos ködkifújás szintén vonzóvá teszi ezeket a készülékeket. A döntés meghozatalában az egyes készülékek által kínált kimagasló termékelőnyök segíthetnek.
A BONECO ultrahangos párásítóit páraszintszabályzóval látták el, mely biztosítja az állandó optimális páratartalmat a lakásban. A 4. generációs ultrahangos membrán apró szemcseméretre porlasztja szét a vizet, mely könnyedén elvegyül a levegőben. A készülék mellett nem alakul ki víztócsa. Az ultrahangos párásítókban lévő vízlágyító patron és ezüstrúd baktériummentes párat biztosít otthonában. S ne felejtse a BONECO ultrahangos párásítói alkalmasak Salvus gyógyklímára is. Ismerje meg a BONECO ultrahangos párásítók termékelőnyeit!

 para2.jpg

Hidegpárásítás: természetes párologtatás elvén működik.


A hidegpárásítók csoportjába tartoznak a légmosók, nedvesítőbetétes párásítók és az ultrahangos párásítók. Ezek a készülékek a víz természetes párologtatásának elvén működnek. Nem melegítik fel a vizet, mint a melegpárásítók. A nedvesítőbetétes párásítóknál a víz elpárologtatása egy ventilátor segítségével történik egy szűrőről vagy egy nedvesítő betétről. Ez az elpárolgás nem jár látványos ködképződéssel.


Légmosó, kettő az egyben.


A légmosók olyan párásítók, melyek nemcsak párásítják a levegőt, hanem tisztítják is. Jó választásnak bizonyulhat e készülék, ha párásításra és légtisztításra is megoldást keres. A légmosó lelke a ventilátor és egy nedvesítő betét. Ezek együttműködése mellett érhető el az önszabályozó párásítás. Az új BONECO W200 légmosó mosható nedvesítőszűrőjéről párolog el a víz, az apró szálló szöszök, porszemcsék könnyedén megtapadnak rajta, s minden fordulattal a szűrőn lévő szennyeződések a vízbe mosódnak.

Enyhébb allergiával küzd? Kemény víz folyik a csapból?

Akkor érdemes a légmosó kínálatunkat is átbogarásznia.
Ha száraz levegővel küzd otthonában, akkor érdemes ellátogatnia mintaüzletünkbe, ahol számos problémára kínálunk megoldást. Párásítás jót tesz egészségének, erősíti immunrendszerét és így talán kevesebb felsőlégúti megbetegedéssel számolhat a hideg téli napokban.