Vélemények Hírek Videók Rólunk GYIK Oldaltérkép Terméktámogatás Kapcsolat

Boneco - az elérhető svájci minőség

Hírek

Vásárlói vélemények

"Eddig nagy frekvenciás hidegpárásítót használtunk, alapvetően a rövid életidő miatt kezdtünk más irányban tapogatózni. A cserélhető betét költségcsökkentést jelent (nem az egész készüléket kell garancia idő lejárta után cserélni). Nagyon tetszik a készülék (BONECO 1359) csendes működése, a hatékonysága. Az egyik legnagyobb pozitívum, hogy nem szükséges manuálisan állítani, csak a vízszintjelzőt kell figyelni. Az...

Légrády Gábor - Budapest

összes vélemény »
Terméktámogatás

Nem találja a használati utasítást? Töltse le a termékeinkhez tartozó ismertetőket!

Nem találja használati utasítását, BONECO, vagy AIR-O-SWISS párásító-, vagy légtisztító készülékéhez? Gondja támadt a megvásárolt BONECO vagy AIR-O-SWISS párásító vagy légtisztító használata során? Válassza ki a listából, az Ön által kiszemelt párásító, vagy légtisztító készüléket, és töltse le INGYENESEN a hozzá tartozó termékismertetőt, használati utasítást!

Webshop

Ön is egy ilyen termékre vágyik?

Akkor nincs más dolga mint ide kattintani!

Itt szerezheti
meg

Légtisztító egészségünk őre?

A levegőben több millió szálló szennyező részecske kering, mely nap mint nap terheli tüdejét. Nem csak a szabadban, hanem sajnos a lakásban, munkahelyen és egyéb zárt helyen is jelen van a légszennyezettség. A rossz levegő számos egészségügyi probléma okozója lehet: asztma, szívbetegség, cukorbetegség, tüdőproblémák. Csökkentse tüdeje terhelését és használjon légtisztítót otthonában, munkahelyén!

A kinti levegő nem tisztul

A szabadban szálló szennyeződések nagy részét a közlekedésben és az iparban zajló tevékenységek idézik elő. Kén-dioxid, nitrogén-dioxid, fosszilis tüzelőanyagok égetéséből származó szennyeződések felelősek számos betegségért. Azt mindenki tudja, hogy sok időnek kell eltelnie, hogy a környezetszennyezés javuljon. Azonban Ön tehet egészsége védelméért a beltérben. A megoldás: légtisztító.
Tiszta levegő légtisztítóval
Az élete közel 70%-át zárt térben tölti, ahol szintén szennyezett a levegő. Sajnos a kutatások mai állása szerint 3-5-ször szennyezettebb a levegő, mint a szabadban. Hogy lehet ez? Mit tehetek? A legjobb és leghatékonyabb megoldás a légtisztító használata, de emellett még van egy-két tippünk is.

Tegye otthona levegőjét tisztábbá 10 lépésben

 1. Kerülje otthonában a porfogó szőnyegeket, padlószőnyeget.
 2. Takarítson rendszeresen és közben kapcsolja be a légtisztítót.
 3. HEPA filteres porszívót használjon.
 4. Inkább a kora reggeli órákban szellőztessen, ilyenkor alacsonyabb a levegő szennyezettsége.
 5. Legyen a lakásban növény. A növény jó légtisztító.
 6. Használjon természetes alapú tisztítószereket és mosószereket.
 7. Kéthetente mossa ki az ágyneműjét és a gyerekek plüssjátékait.
 8. Érdemes olyan bútorokat venni, melyet könnyű takarítani, letörölni.
 9. Figyeljen a megfelelő páratartalomra, az ideális 40-60% között van.
 10. Érdemes beszerezni egy páramérőt és párásítót is.

  +1 tipp: Szerezzen be egy légtisztítót!
Levegőtisztítás az egyedi igényekhez igazodva

Ha allergia kínozza…

Javasoljuk, hogy HEPA szűrővel ellátott légtisztítót válasszon. A BONECO P500 légtisztítójában található ALLERGY szűrő hatékonyan kiszűri a levegőben szálló port, allergéneket, gázokat, állati szőröket és egyéb szennyeződéseket. Az optimális páratartalmat rendszeresen ellenőrizze egy páramérővel. Száraz levegő esetén használjon párásítót is – télen a fűtési szezonban, nyáron a klíma használat miatt.

Ha nem allergiás, de tiszta levegőt szeretne otthonában…

Válogathat a légmosó készülékeink között. A légmosók nemcsak tisztítanak, hanem párásítanak is. Ha a légszennyezés csökkentése – dohányzás a lakásban, belvárosi lakás - a cél, akkor válassza a BONECO P500 légtisztítót, mely HEPA filterrel kombinált SMOG szűrővel láttak el a svájci mérnökök. Hatékonyan kiszűri és megszünteti a levegőből lévő dohányfüstöt, szálló por mennyiségét.

Ha kisgyerek van a családban…

A BONECO P500 HEPA filteres légtisztítóját javasoljuk, melyhez válasszon BABY szűrőt. A szűrő hatékonyan kiszűri a baktériumokat és vírusokat a levegőből. Ha kisgyermek van a családban akkor érdemes beszerezni egy ultrahangos párásítót is. A téli megfázásos időszakban nagy hasznát veheti. Egy Salvus vizes inhalálás sokat segíthet a beteg gyerekeknek, szülőknek. A párásító azonban hasznos lehet nyáron is. A klíma jelentősen kiszárítja a levegőt, melyet pótolni érdemes.

Ha nagy terekben gondolkodik…

Ha irodába, nagy helyiségbe keres légtisztítót, akkor a BONECO P700 HEPA Filteres légtisztítót ajánljuk.

Riasztóval, lopásgátlóval, kóddal, jelszóval védi értékeit, igaz? A tüdő az egyik legnagyobb értéke. Nélküle nem tudna élni. Védje légtisztítóval és lélegezzen be tiszta és egészséges levegőt!

Látogasson el márkaüzletünkbe és nézze meg légtisztító és párásító készülékeinket.