Vélemények Hírek Videók Rólunk GYIK Oldaltérkép Terméktámogatás Kapcsolat

Boneco - az elérhető svájci minőség

Hírek

Vásárlói vélemények

"Mi most már több mint másfél éve használjuk az Önöktől vásárolt készülékeket. A földszinten a nagyobb készülék /AIR-O-SWISS 2071/ biztosítja a megfelelő páratartalmat, és segít a lakásban keletkező szagok eltüntetésében is. Erről folyamatos visszajelzésünk is van, mert a digitális időjós készülék mosolygós fejecskével jutalmazza a lakás belső páratartalmát. Éppen harmadik gyermekünket vártuk, mikor a gyermekorvosunk és a...

Csasznek Imre és neje - MURMUCZOK KFT.

összes vélemény »
Terméktámogatás

Nem találja a használati utasítást? Töltse le a termékeinkhez tartozó ismertetőket!

Nem találja használati utasítását, BONECO, vagy AIR-O-SWISS párásító-, vagy légtisztító készülékéhez? Gondja támadt a megvásárolt BONECO vagy AIR-O-SWISS párásító vagy légtisztító használata során? Válassza ki a listából, az Ön által kiszemelt párásító, vagy légtisztító készüléket, és töltse le INGYENESEN a hozzá tartozó termékismertetőt, használati utasítást!

Webshop

Ön is egy ilyen termékre vágyik?

Akkor nincs más dolga mint ide kattintani!

Itt szerezheti
meg

HEPA szűrős légtisztító nagy méretű nappalikba, irodákba

Nagy légterek tiszta levegőjéről a BONECO P700 gondoskodik
Nagy méretű nappali vagy iroda légtisztítására került kifejlesztésre a BONECO P700 HEPA szűrős légtisztító készülék.

Modern forma mobilitással párosul
A modern megjelenésű HEPA szűrős légtisztító könnyen mozgatható, így a nagyobb nappali vagy irodahelyiség egyik részéről a másikba könnyedén eltolható, gurítható.

Beépített légszennyezettség mérő
A BONECO P700 légtisztító kijelzőjén a PM 2,5 az u ún. finompor koncentráció mennyiségét jeleníti meg. Így Ön a saját szemével győződhet meg arról, hogy változik a levegő minősége a használat során.

Két oldalon nagy felületű HEPA szűrők
A P700 légtisztító két oldalán igazán nagy méretű HEPA szűrő kombináció helyezkedik el, mely a levegő hatékony megtisztításáról gondoskodik.

Irodai légtisztító
Akár 200m2 helyiségméretig használható az új BONECO légtisztító, ezáltal kiváló eszköz arra, hogy munkahelyeken, tágasabb irodákban az egészséges, tisztább levegőről gondoskodjon.

A BONECO P700 légtisztítót itt ismerheti meg