Vélemények Hírek Videók Rólunk GYIK Oldaltérkép Terméktámogatás Kapcsolat

Boneco - az elérhető svájci minőség

Hírek

Vásárlói vélemények

"Már nem is látom az Önök kínálatában azt a szögletes ultrahangos párásítót. Én azzal annyira elégedett vagyok! Szerintem már vagy 10 éve használom, kétszer kitisztíttattam a membrán részét a szervízzel. Évente bejárok hozzájuk vízlágyító patronért, ők is nagyon kedvesek. Semmi gondom nem volt a készülékkel, kiválóan párásít, nagyon meg vagyok elégedve!”

M.István - Budapest

összes vélemény »
Terméktámogatás

Nem találja a használati utasítást? Töltse le a termékeinkhez tartozó ismertetőket!

Nem találja használati utasítását, BONECO, vagy AIR-O-SWISS párásító-, vagy légtisztító készülékéhez? Gondja támadt a megvásárolt BONECO vagy AIR-O-SWISS párásító vagy légtisztító használata során? Válassza ki a listából, az Ön által kiszemelt párásító, vagy légtisztító készüléket, és töltse le INGYENESEN a hozzá tartozó termékismertetőt, használati utasítást!

Webshop

Ön is egy ilyen termékre vágyik?

Akkor nincs más dolga mint ide kattintani!

Itt szerezheti
meg

A BONECO W200 légmosó IF DESIGN AWARD díjas

Immár 65 éve kerül megrendezésre a világ legnagyobb formatervezői versenyének számító IF DESIGN AWARD-t. A díj világszerte nagy elismerést jelent a gyártónak, a formatervezőnek, mely méltán jelzi a minőséget és megbízhatóságot.

A svájci BONECO gyár 2018-ban elnyerte a világhíres IF DESIGN AWARD díjat. A BONECO W200-as légmosó háztartási kisgép kategóriában lett dobogós. A független szakértőkből álló 63 fős zsűrit meggyőzte a letisztult formavilág és a könnyű kezelhetőség. Nagy volt az idei verseny, 54 országból több mint 6400 pályázat érkezett, azzal a céllal, hogy elnyerhessék a rangos díjjal járó elismerést.

A IF DESIGN AWARDS-díjas BONECO W200-as légmosó készülék már mindenki számára elérhető. Esztétikus, egyszerű megjelenésének köszönhetően a modern és retro lakásokba egyaránt beilleszthető.

A légmosó nemcsak formatervezett, hanem rendkívül hatékony is, hisz egészséges, tiszta páradás levegőt biztosít otthonában vagy az irodában. Jöjjön el magyar márkaboltunkba és nézze meg az új IF DESIGN nyertes W200-as légmosót!

BONECO W200 légmosó

w200if20182.jpg