Vélemények Hírek Videók Rólunk GYIK Oldaltérkép Terméktámogatás Kapcsolat

Boneco - az elérhető svájci minőség

Probléma megoldása

Vásárlói vélemények

"Az interneten pillanatok alatt megrendeltem ezt a légmosó készüléket (AOS1355), melyet rövid idő alatt meg is kaptam. Pár nap elteltével a lakásban a levegő a genfi tó melletti párás vízi levegőre emlékeztet, szoktam is mondani ismerősöknek, hogy nálam vízi levegő van. Érezhetően tisztább és páradúsabb lett a levegő, s ez volt számomra, illetve a papagájom számára a fontos, amiért a készüléket megvásároltam. Vettem már...

Koltainé Zoltán Judith - Kiskunhalas

összes vélemény »
Terméktámogatás

Nem találja a használati utasítást? Töltse le a termékeinkhez tartozó ismertetőket!

Nem találja használati utasítását, BONECO, vagy AIR-O-SWISS párásító-, vagy légtisztító készülékéhez? Gondja támadt a megvásárolt BONECO vagy AIR-O-SWISS párásító vagy légtisztító használata során? Válassza ki a listából, az Ön által kiszemelt párásító, vagy légtisztító készüléket, és töltse le INGYENESEN a hozzá tartozó termékismertetőt, használati utasítást!

Webshop

Ön is egy ilyen termékre vágyik?

Akkor nincs más dolga mint ide kattintani!

Itt szerezheti
meg

Párom allergiás a macskaszőrre...

Állatszőr allergiás ügyfelektől kaptunk már örömteli visszajelzést, hogy a BONECO HEPA szűrős légtisztító megmentette a kapcsolatukat, illetve a kisállatukat, s nagyon hálásak voltak.

Ráadásul együtt élnek a szeretett kedvenc állattal, s az állatszőr allergiától sem kell szenvedni.

Jó ilyet visszahallani, ezért bátran ajánljuk a BONECO 2261 légtisztítót vagy az AIR-O-SWISS 2071 kombi légtisztítót és párásítót.

Fontos, hogy a lakás légterének ismeretében válasszanak készüléket, előfordulhat, hogy a panaszmentes élethez több légtisztító készülék használata is szükséges lehet.

Tovább az AIR-O-SWISS 2071 adatlapjára >>

Tovább a BONECO  2261-es légtisztító adatlapjára >>