Vélemények Hírek Videók Rólunk GYIK Oldaltérkép Terméktámogatás Kapcsolat

Boneco - az elérhető svájci minőség

Hírek

Vásárlói vélemények

"Nagyon örülök, hogy a Boneco 7131 párásítót választottam! Mert könnyű kezelni, nagyon praktikus benne a vízkőtelenítő patron, ha szükség lenne rá légúti megbetegedés esetén Salvus vízzel is lehet használni, tetszetős a formája és mivel a panellakások levegője elég száraz, örülök, hogy megvettük, azóta sokkal jobban alszunk éjszaka."

Grzibovszky Krisztina - Budapest

összes vélemény »
Terméktámogatás

Nem találja a használati utasítást? Töltse le a termékeinkhez tartozó ismertetőket!

Nem találja használati utasítását, BONECO, vagy AIR-O-SWISS párásító-, vagy légtisztító készülékéhez? Gondja támadt a megvásárolt BONECO vagy AIR-O-SWISS párásító vagy légtisztító használata során? Válassza ki a listából, az Ön által kiszemelt párásító, vagy légtisztító készüléket, és töltse le INGYENESEN a hozzá tartozó termékismertetőt, használati utasítást!

Webshop

Ön is egy ilyen termékre vágyik?

Akkor nincs más dolga mint ide kattintani!

Itt szerezheti
meg

HEPA szűrős légtisztító nagy méretű nappalikba, irodákba

Nagy légterek tiszta levegőjéről a BONECO P700 gondoskodik
Nagy méretű nappali vagy iroda légtisztítására került kifejlesztésre a BONECO P700 HEPA szűrős légtisztító készülék.

Modern forma mobilitással párosul
A modern megjelenésű HEPA szűrős légtisztító könnyen mozgatható, így a nagyobb nappali vagy irodahelyiség egyik részéről a másikba könnyedén eltolható, gurítható.

Beépített légszennyezettség mérő
A BONECO P700 légtisztító kijelzőjén a PM 2,5 az u ún. finompor koncentráció mennyiségét jeleníti meg. Így Ön a saját szemével győződhet meg arról, hogy változik a levegő minősége a használat során.

Két oldalon nagy felületű HEPA szűrők
A P700 légtisztító két oldalán igazán nagy méretű HEPA szűrő kombináció helyezkedik el, mely a levegő hatékony megtisztításáról gondoskodik.

Irodai légtisztító
Akár 200m2 helyiségméretig használható az új BONECO légtisztító, ezáltal kiváló eszköz arra, hogy munkahelyeken, tágasabb irodákban az egészséges, tisztább levegőről gondoskodjon.

A BONECO P700 légtisztítót itt ismerheti meg