Vélemények Hírek Videók Rólunk GYIK Oldaltérkép Terméktámogatás Kapcsolat

Boneco - az elérhető svájci minőség

Hírek

Vásárlói vélemények

"Az interneten pillanatok alatt megrendeltem ezt a légmosó készüléket (AOS1355), melyet rövid idő alatt meg is kaptam. Pár nap elteltével a lakásban a levegő a genfi tó melletti párás vízi levegőre emlékeztet, szoktam is mondani ismerősöknek, hogy nálam vízi levegő van. Érezhetően tisztább és páradúsabb lett a levegő, s ez volt számomra, illetve a papagájom számára a fontos, amiért a készüléket megvásároltam. Vettem már...

Koltainé Zoltán Judith - Kiskunhalas

összes vélemény »
Terméktámogatás

Nem találja a használati utasítást? Töltse le a termékeinkhez tartozó ismertetőket!

Nem találja használati utasítását, BONECO, vagy AIR-O-SWISS párásító-, vagy légtisztító készülékéhez? Gondja támadt a megvásárolt BONECO vagy AIR-O-SWISS párásító vagy légtisztító használata során? Válassza ki a listából, az Ön által kiszemelt párásító, vagy légtisztító készüléket, és töltse le INGYENESEN a hozzá tartozó termékismertetőt, használati utasítást!

Webshop

Ön is egy ilyen termékre vágyik?

Akkor nincs más dolga mint ide kattintani!

Itt szerezheti
meg

Az új svájci BONECO dizájn első tagja már Magyarországon

A BONECO W200 az első légmosót, a BONECO 1355 Disc / Primair-t váltja fel

Az új légmosó megjelenésével az első légmosó modell, a 1355 Primair gyártása megszűnik,
a légtisztításban fejlettebb W200 légmosó hasonló párásítási teljesítményével felváltja évtizedes múltú, népszerű elődjét.

A BONECO W200 légmosóban nedvesítőbetét dolgozik

Az önszabályzó nedvesítőbetétnek köszönhetően párolog el a víz, s ugyanez a nedvesítő betét szűri meg a vizet a szennyező anyagoktól (szemcsés por, allergének, pollenek).
A korábbi légmosó modellekkel (BONECO 1355, W490, 2055D) ellentétben az új légmosóban nem műanyag tárcsák forognak, hanem az új nedvesítő betét biztosítja az optimális páratartalmat és jobb levegő minőséget.

A BONECO W200 tartozéka

A korábbi légmosókhoz hasonlóan az új W200 légmosóban is csupán egy tartozék cserélendő.
A 7017 ISS – ezüst rúd gondoskodik a víz higiéniájáról, ezért legalább évente javasolt e tartozékot a készülékben kicserélni.

A BONECO W200 jellemzői

Ismerje meg az új légmosót bemutató képeket, leírást a termékbemutató oldalon.

Boneco W200 légmosó