Vélemények Hírek Videók Rólunk GYIK Oldaltérkép Terméktámogatás Kapcsolat

Boneco - az elérhető svájci minőség

Hírek

Vásárlói vélemények

"Mi most már több mint másfél éve használjuk az Önöktől vásárolt készülékeket. A földszinten a nagyobb készülék /AIR-O-SWISS 2071/ biztosítja a megfelelő páratartalmat, és segít a lakásban keletkező szagok eltüntetésében is. Erről folyamatos visszajelzésünk is van, mert a digitális időjós készülék mosolygós fejecskével jutalmazza a lakás belső páratartalmát. Éppen harmadik gyermekünket vártuk, mikor a gyermekorvosunk és a...

Csasznek Imre és neje - MURMUCZOK KFT.

összes vélemény »
Terméktámogatás

Nem találja a használati utasítást? Töltse le a termékeinkhez tartozó ismertetőket!

Nem találja használati utasítását, BONECO, vagy AIR-O-SWISS párásító-, vagy légtisztító készülékéhez? Gondja támadt a megvásárolt BONECO vagy AIR-O-SWISS párásító vagy légtisztító használata során? Válassza ki a listából, az Ön által kiszemelt párásító, vagy légtisztító készüléket, és töltse le INGYENESEN a hozzá tartozó termékismertetőt, használati utasítást!

Webshop

Ön is egy ilyen termékre vágyik?

Akkor nincs más dolga mint ide kattintani!

Itt szerezheti
meg

60 éves a BONECO párásító légtisztító gyár

2016. júniusban ünnepelte partnerei - így a magyar BONECO disztribútor, Bonair BG kft képviselői körében is- a svájci gyár a 60 éves fennállását.

A Plaston gyárat a Frei család harmadik generációja, Jörg Frei vezeti. 2015-től a BONECO healthy air párásítók és légtisztítók a Plaston holdingon belül külön cég működése alá kerültek, megalakult a BONECO AG.

A párásítók fejlesztése, termékmenedzsment a svájci központban történik, ám a BONECO gyártás túlnyomó többségét már a Csehországban található gyár végzi. A Plaston gyár svájci és kínai gyáregységében az ismert szerszám és mérőműszer márkák (HILTI, Bosch, Leica, Testo, stb) számára a szerszámtáskák és más műanyagipari termékek készítését.

A 60 éves Plaston csoport nemzetközi szinten ismert, termékeivel világszerte találkozhatunk.